Congrés Nacional d'Educació Ambiental 2024

divendres, 26 gener, 2024 - 09:00 a 18:00
Barcelona

Save the date! El 26 de gener del 2024 arriba el III CNEA

El proper Dia Mundial de l'Educació Ambiental celebrarem a Barcelona el III CNEA, sota el lema "Construint comunitats cap a la justícia ecosocial".

Després d'un primer congrés a Girona el 2018 i un segon durant 2020 i 2021 en format virtual, a principis de l'any vinent, i coincidint amb l'efemèride de l'Educació Ambiental, ens retrobarem presencialment a Barcelona a la tercera edició del Congrés Nacional d'Educació Ambiental. El lema del III CNEA Construint comunitats cap a la justícia ecosocial recull el testimoni de les “aliances” i la “transformació col·lectiva” dels anteriors congressos per posar en valor les “comunitats”. I posa com a finalitat la justícia social i ecològica, connectant amb els reptes més importants que tenim per endavant.

Properament s'anunciarà el programa de la jornada i el lloc concret, entre altres. Us animem a guardar la data al calendari i seguir el compte @cnea_cat a Twitter per no perdre-us res!


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Article

 

Experts debaten sobre la planificació de l'educació ambiental en la jornada organitzada per la Diputació de Barcelona pel Dia Mundial de l'Educació Ambiental.

Notícia

El Pla Escola Clima Barcelona inclou un conjunt de mesures destinades a climatitzar els centres públics municipals mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que convertiran els equipaments en generadors d’energia. Amb un pressupost de 100 milions d’euros, el projecte es durà a terme en 170 escoles entre el 2024 i el 2029.

Acte
18/10/2023 - 15:30
Nau Bostik. C/Ferran Turné 1-11 Barcelona.

Butlletí