Col·loqui: Agenda 2030. Una agenda per transformar el món

dimarts, 9 abril, 2019 - 14:22
Sala Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau, carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167, Barcelona

L’Agenda 2030 és un pla d’acció mundial a favor de les persones, el planeta i la prosperitat. El seu objectiu és assegurar el progrés social, econòmic, sostenible i ambiental. ¿Quins reptes, actuacions i transformacions haurà d’aconseguir Catalunya per poder dur a terme aquest pla?

Els ponents convidats a la tertúlia són: Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de la Generalitat; Marta Angerri, directora general del Cercle d’Economia i presidenta de la Comissió Agenda 2030 de Foment del Treball Nacional; la doctora Eva Jané-Llopis, directora del programa de Salut i membre de la Plataforma Multiactor de la Comissió Europea sobre els ODS (objectius desenvolupament sostenible); Michela Albarello, secretària d’Internacional i Cooperació de CCOO Catalunya; Manel Vila, director general de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat, i Josep Maria Vilalta, secretari executiu de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i director de la Global University Network for Innovation (GUNI).

El debat estarà moderat per la directora adjunta d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, Olga Grau.

La cita tindrà lloc aquest dimarts 9 d’abril a les 18.00 hores a la sala Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau, situat al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167, a Barcelona.

L’entrada serà lliure, però amb aforament limitat, així que s’ha de reservar i confirmar l’assistència a l’adreça electrònica lacatalunyaqueve@elperiodico.com o trucant al 93 159 49 40.

Els lectors poden seguir el col·loqui en directe a la web d’EL PERIÓDICO i tenen l’opció de participar-hi enviant les seves preguntes a través del formulari que trobaran en aquesta pàgina. Les qüestions escollides i el nom de qui les formula apareixeran en les edicions impresa i digital d’EL PERIÓDICO.


 
Organitzador: 
EL PERIÓDICO
Municipis: 

Relacionats

Acte
Notícia

Les superilles de Barcelona afecten positivament la salut i el benestar del veïnat i les persones que en fan ús. Així ho conclouen diversos estudis observacionals, quantitatius i qualitatius realitzats, en el marc del projecte “Salut als carrers”, per l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), que ha analitzat l’impacte en la salut i els seus determinants de les superilles implantades al Poblenou, a Sant Antoni i a Horta.

Butlletí