Col·loqui: Agenda 2030. Una agenda per transformar el món

dimarts, 9 abril, 2019 - 14:22
Sala Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau, carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167, Barcelona

L’Agenda 2030 és un pla d’acció mundial a favor de les persones, el planeta i la prosperitat. El seu objectiu és assegurar el progrés social, econòmic, sostenible i ambiental. ¿Quins reptes, actuacions i transformacions haurà d’aconseguir Catalunya per poder dur a terme aquest pla?

Els ponents convidats a la tertúlia són: Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de la Generalitat; Marta Angerri, directora general del Cercle d’Economia i presidenta de la Comissió Agenda 2030 de Foment del Treball Nacional; la doctora Eva Jané-Llopis, directora del programa de Salut i membre de la Plataforma Multiactor de la Comissió Europea sobre els ODS (objectius desenvolupament sostenible); Michela Albarello, secretària d’Internacional i Cooperació de CCOO Catalunya; Manel Vila, director general de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat, i Josep Maria Vilalta, secretari executiu de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i director de la Global University Network for Innovation (GUNI).

El debat estarà moderat per la directora adjunta d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, Olga Grau.

La cita tindrà lloc aquest dimarts 9 d’abril a les 18.00 hores a la sala Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau, situat al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167, a Barcelona.

L’entrada serà lliure, però amb aforament limitat, així que s’ha de reservar i confirmar l’assistència a l’adreça electrònica lacatalunyaqueve@elperiodico.com o trucant al 93 159 49 40.

Els lectors poden seguir el col·loqui en directe a la web d’EL PERIÓDICO i tenen l’opció de participar-hi enviant les seves preguntes a través del formulari que trobaran en aquesta pàgina. Les qüestions escollides i el nom de qui les formula apareixeran en les edicions impresa i digital d’EL PERIÓDICO.


 
Organitzador: 
EL PERIÓDICO
Municipis: 

Relacionats

Notícia

L’informe de localització de l’Agenda 2030 de Barcelona concreta els disset objectius socials, econòmics i ambientals i les 139 fites que s’ha marcat la ciutat per complir els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

Article

Enguany se celebren 10 anys de la xarxa d’intercanvi Renova, una iniciativa d’intercanvi de la roba que ja no utilitzem, però que està en bon estat, i que promou el consum responsable, la prevenció de residus i la sostenibilitat.

Article

Resultats de les sessions de les 48h d'agricultura i verd urbà a Barcelona.

Butlletí