Air Quality 2018, congrés internacional sobre qualitat de l'aire

dilluns, 12 març, 2018 - 00:00 a divendres, 16 març, 2018 - 23:59
Universitat Pompeu Fabra Campus de la Ciutadella, Carrer de Ramon Trias Fargas, 25-27, 08005, Barcelona, Spain

11th International Conference on Air Quality  

És un plaer convidar-vos a la XI Conferència Internacional sobre Qualitat de l'Aire: Ciència i Aplicació. Treballem amb L'AJUNTAMENT DE BARCELONA, per organitzar la Conferència de qualitat de l'aire 2018 a l'emocionant i bella ciutat de Barcelona.

La Conferència continua sent el centre de difusió internacional de recerca sobre ciència de la qualitat de l'aire i les seves aplicacions. Amb el pas del temps, el tema de la qualitat de l'aire ha augmentat la seva importància com a tema clau per aconseguir un desenvolupament sostenible i reduir els impactes en la salut en totes les regions del món. La investigació científica ha revelat la naturalesa complexa de la contaminació de l'aire que abasta múltiples escales i implica nombroses interaccions físiques i químiques, inclòs el canvi climàtic i causa importants impactes sobre la salut i el medi ambient a nivell mundial. Com sempre, la conferència reuneix participants de la qualitat de l'aire, el clima i la investigació sanitària i altres comunitats d'interessats per discutir els últims avenços en recerca, noves aplicacions i destacar importants implicacions per a les polítiques i els usuaris.

PROGRAMA

Més informació


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Contaminació

Relacionats

Notícia

Des de l’any 2015 les mesures que s’han impulsat per ampliar la mobilitat sostenible i reduir el nombre de vehicles que generen més emissions han aconseguit millorar la qualitat de l’aire i reduir en un 31% la contaminació ambiental. El creixement de la xarxa de carrils bici, el desplegament de la superilla, l’electrificació de vehicles municipals o l’activació de la zona de baixes emissions han demostrat l’efectivitat d’un model que prioritza la salut de les persones i la sostenibilitat mediambiental.

Notícia

La contaminació de l’aire és un problema de salut pública de primera magnitud i cal continuar implementant accions per millorar la qualitat de l’aire a la ciutat. Aquesta és la principal conclusió de l'informe anual de qualitat de l'aire a Barcelona que acaba de publicar l'Agència de Salut Públic de Barcelona.

Article

L'Ajuntament de Barcelona s'ha adherit a una declaració, juntament amb altres ciutats com Oslo, Copenhagen, Vantaa i Hèlsinki, on es compromet a què el 50% de la maquinària de les obres públiques sigui lliure d'emissions el 2030.

Butlletí