alimentació ecològica

Article
Co-creació d'accions col·lectives en l’àmbit local

En el context actual de crisi ecològica i social, el sistema agroalimentari representa un dels principals vectors d’impacte i, alhora, un dels espais clau per impulsar canvis estructurals.

Notícia

L’Estratègia d’alimentació saludable i sostenible Barcelona 2030 és un compromís a vuit anys per transformar el sistema alimentari de la ciutat i fer-lo més sostenible en benefici de la ciutadania, el territori i el planeta. És una iniciativa consensuada amb els diferents agents de la cadena alimentària i un dels fruits recollits després que la ciutat fos la capital mundial de l’alimentació sostenible l’any 2021.

Reportatge

El model alimentari actual és responsable del 21-37% de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle. Però aquest sistema dominat per les grans indústries i per un sistema alimentari globalitzat, ens genera també –i de ben segur que ens generarà- conflictes socioambientals arreu del territori. Quins son aquests focs? En aquest reportatge n’analitzem alguns.

Acte
17/10/2022 - 00:00
Passeig Pere III i Plaça Sant Domènec de Manresa