Vuit municipis de l'Anoia reciclaran els residus orgànics a jardins de domicilis particulars

El sistema permetrà reciclar aquesta fracció a un cost molt inferior
Font: 3cat24.cat
14/05/2009 - 00:00

Orpí, Castellfollit de Riubregós, Argençola, Veciana, Rubió, Bellprat, Sant Pere Sallavinera i Santa Maria de Miralles iniciaran un sistema de compostatge casolà al jardí d'un veí del municipi. Amb una caixa feta de plàstics reciclats en contacte amb la terra i un remenador podran reciclar la fracció orgànica a un cost molt inferior al que tindria per aquests municipis de petites dimensions la recollida mitjançant camions.

El sistema, impulsat i monitoritzat en tot moment pel Consell Comarcal de l'Anoia, preveu avançar-se a la normativa que entrarà en vigor l'1 de gener de l'any vinent que estableix que els municipis de menys de 5.000 habitants hauran de fer la recollida de la fracció orgànica.

Municipis: 

Relacionats

Notícia

Gran èxit els tallers sobre reciclatge domèstic per a persones grans dels centres residencials d'Igualada.

Notícia

S'han realitzat diversos tallers per a nens i nenes amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de separar els residus i les conseqüències de males pràctiques.

Article

L'Ajuntament d'Igualada valora com un èxit la campanya "Mercats més sostenibles" al Mercat de la Masuca. L’acció ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el departament de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Igualada, el Mercat de la Masuca i l’escola Pia, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Butlletí