Persones grans d'Igualada aprenen a reciclar

17/05/2023 - 10:00

Gran èxit els tallers sobre reciclatge domèstic per a persones grans dels centres residencials d'Igualada.

Aquesta acció s’emmarca en la campanya de foment del reciclatge domèstic que s’està desenvolupant juntament amb altres accions com el repartiment de bosses de selectiva, bujols airejats (per a l’orgànica) i bosses compostables entre els veïns i veïnes d’Igualada.

L’Ajuntament d’Igualada ha organitzat tallers per als usuaris i usuàries dels centres residencials ViuB 1 i ViuB 2 per a resoldre dubtes sobre el reciclatge domèstic i contribuir en el foment de les bones pràctiques en aquest sentit. Els tallers han estat un èxit; tots i totes les usuàries dels centres ha assistit i amb un alt nivell d’interès.

Les informadores ambientals que impartien els tallers, han explicat que fins i totes les persones assistents han portat envasos per preguntar on s’havien de dipositar. Aquesta acció s’emmarca en la campanya de foment del reciclatge domèstic que s’està desenvolupant juntament amb altres accions com el repartiment de bosses de selectiva, bujols airejats (per a l’orgànica) i bosses compostables entre els veïns i veïnes d’Igualada.

Els tallers han anat a càrrec de les informadores ambientals del departament de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Igualada. A banda d’explicar com reciclar a casa, a quin contenidor va cada residu, l’activitat té l’objectiu de sensibilitzar al col·lectiu de la gent gran sobre la importància del reciclatge i el paper fonamental que cadascú de nosaltres té per a la preservació del medi ambient.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

S'han realitzat diversos tallers per a nens i nenes amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de separar els residus i les conseqüències de males pràctiques.

Article

L'Ajuntament d'Igualada valora com un èxit la campanya "Mercats més sostenibles" al Mercat de la Masuca. L’acció ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el departament de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Igualada, el Mercat de la Masuca i l’escola Pia, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Notícia

Els dispositius s’entreguen a persones amb poc recursos per tal que puguin comunicar-se, fer tràmits i disposar d’un número de contacte

Butlletí