Vilafranca del Penedès és el guanyador final d'El Contenidor d'Or

Granollers ha guanyat el concurs el contenidor d'or del mes d'abril

Font: Ecovidrio

19/05/2018 - 08:40

Vilafranca del Penedès ha sigut el municipi guanyador de tot el concurs.

Al llarg dels últims sis mesos, ha augmentat la seva taxa de recollida de vidre un 24,73 % respectes els mateixos sis mesos de l’any anterior.

Com a premi per la constància dels ciutadans de Vilafranca del Penedès, veuran realitzat un projecte pel municipi i podran participar a la festa final de celebració amb tallers i activitats per a tothom.

La segona població amb un major increment ha sigut Rubí, amb un 11,36 %, i la tercera ha sigut Granollers, amb un 11,19 %.

El concurs va començar el dia 1 de novembre i i ha acabat el 30 d’abril. Cada mes s'han mesuirat els residus de vidre que s'han reciclat als municipis participants i es comparen amb els reciclats durant el mateix mes de l’any anterior. Això ha servit per proclamar mensualment un guanyador, on s’ha instal·lart El Contenidor d’Or. 

Granollers ha guanyat el concurs el contenidor d'or del mes d'abril, darrer de competeició i ha augmentat la taxa de recollida un 117,35 % respecte el mateix mes de l'any passat. Per això durant el mes d'abril es va poder veure el contenidor d'or a la pl. de les Hortes


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

S’ha explicat als veïns i veïnes de Can Bassa i Ponent el funcionament de la prova pilot de reciclatge Reciclos, que busca mobilitzar la ciutadania per reciclar millor els envasos destinats al contenidor groc. Una iniciativa que, a través de la mecànica del joc, connectarà la ciutadania amb el contenidor cada cop que es recicli.

Notícia
A Montmeló, la recollida selectiva ja es fa amb càrrega lateral | Griselda Escrigas

A Montmeló, la recollida selectiva ja es fa amb càrrega lateral | Griselda Escrigas

L’objectiu és augmentar la freqüència de recollida d’aquestes fraccions perquè la càrrega lateral és més ràpida

Article

Des del passat novembre l'entitat sense ànim de lucre Ecovidrio en col·laboració amb l'Ajuntament de Granollers va comenár una campanya informativa entre els establiments HORECA (Hosteleria, Restauració i Catèring) que, de mitjana, generen el 50 % d'envasos de vidre de les ciutats.

Butlletí