Vilafranca del Penedès és el guanyador final d'El Contenidor d'Or

Granollers ha guanyat el concurs el contenidor d'or del mes d'abril

Font: Ecovidrio

19/05/2018 - 08:40

Vilafranca del Penedès ha sigut el municipi guanyador de tot el concurs.

Al llarg dels últims sis mesos, ha augmentat la seva taxa de recollida de vidre un 24,73 % respectes els mateixos sis mesos de l’any anterior.

Com a premi per la constància dels ciutadans de Vilafranca del Penedès, veuran realitzat un projecte pel municipi i podran participar a la festa final de celebració amb tallers i activitats per a tothom.

La segona població amb un major increment ha sigut Rubí, amb un 11,36 %, i la tercera ha sigut Granollers, amb un 11,19 %.

El concurs va començar el dia 1 de novembre i i ha acabat el 30 d’abril. Cada mes s'han mesuirat els residus de vidre que s'han reciclat als municipis participants i es comparen amb els reciclats durant el mateix mes de l’any anterior. Això ha servit per proclamar mensualment un guanyador, on s’ha instal·lart El Contenidor d’Or. 

Granollers ha guanyat el concurs el contenidor d'or del mes d'abril, darrer de competeició i ha augmentat la taxa de recollida un 117,35 % respecte el mateix mes de l'any passat. Per això durant el mes d'abril es va poder veure el contenidor d'or a la pl. de les Hortes


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Montmeló es proposa l’objectiu d’arribar a les directrius marcades per la normativa europea i catalana donant un pas més per fomentar la separació́ en origen dels residus.

Article

És el reconeixement físic i simbòlic que Ecovidrio atorga al municipi que més implicació ha demostrat en la campanya "Moviment Banderes Verdes 2021", convertint-se en el referent del reciclatge d'envasos de vidre, la lluita contra el canvi climàtic i la cura de les nostres costes

Article

A finals de 2019, l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials Jordi Camp i Congost (AEP Camp Congost) i l'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament de Granollers van posar en marxa una deixalleria industrial, orientada a la millora de la gestió de residus valoritzables de paper/cartró, plàstic, ferralla i fusta.

Butlletí