Valoració del Fem Dissabte! a Navàs

Enguany es van retirar del riu des d'un congelador fins a les restes d'una moto
Tècnica Medi Ambient (Aj. Navàs)
03/04/2009 - 00:00

El mal temps no va evitar que una vintena de persones participessin dissabte 28 de març a Navàs en la 3a jornada del FEM DISSABTE!!, la neteja popular dels espais fluvials que organitza l'Associació Hàbitats dins del grup de voluntaris de Projecte Rius amb la col·laboració de l'ajuntament del municipi.

Enguany, es van treure tan de dins de la llera del riu com de la zona de ribera un congelador, un microones, dues bicicles, la resta d'una moto, un tub d'escapament, quatre pneumàtics, una finestra, tubs i dotze bosses industrials de brossa (llaunes, plàstics, papers, restes de roba,...). 

Tot i el mal temps, la gent es va mostrar molt participativa, motiu pel qual la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament valora la jornada molt positivament.

Notícia relacionada:
Fem Dissabte! arriba a la tercera edició amb 26 municipis participants

Municipis: 

Relacionats

Article

A partir de l’any 2025, tots els municipis hauran de tenir taxa diferenciada i no deficitària de residus que permeti implantar una taxa justa segons el comportament de cada llar en la gestió de residus. Sallent, conjuntament amb el Consorci del Bages per a la gestió de residus, implantarà aquest nou sistema a partir del 2024.

Article
Reconeixement a títol pòstum

Enguany el Congrés Acusticat va donar un segon premi #ACUSTICAT2024 a títol pòstum a Francesc Xavier Magrans, un dels referents de l'acústica al nostre país.

Article

Del 5 a l’11 de maig i en el marc de la celebració de la Setmana Internacional del Compost (International Compost Awareness Week – ICAW2024) diverses deixalleries del Bages o del Vallès Oriental oferiran compost gratuït provinent de les restes orgàniques.

Butlletí