Valls promou la reducció de residus

Font: ElVallenc

23/03/2023 - 08:08

L’Ajuntament de Valls engega la campanya “Reomple’m” per promoure la reducció de residus

El regidor de Medi Ambient, Manel Odina, ha presentat juntament amb la responsable de la regidoria les ampolles de la nova campanya


L’Ajuntament de Valls ha presentat una nova acció per promoure la prevenció de residus i l’ús d’envasos reutilitzables, sota el lema “Reomple’m: hola envasos reutilitzables… adeu envasos d’un sol ús”, per reduir el consum d’ampolles de plàstic. Aquesta és una de les actuacions previstes en el Pla Local de Prevenció de Residus de Valls.

La campanya començarà amb la distribució de 2.000 ampolles de vidre reutilitzables entre personal públic, en concret a totes les escoles, instituts i escoles bressol de Valls, el Pius Hospital, les residències Alt Camp i Monserrat Cuadrada de la Fundació Vilaniu i l’Ajuntament, en una de les accions del Pla de Prevenció de Residus destinada a l’ambientalització de l’administració.

L’ampolla de vidre de la campanya “Reomple’m” anirà acompanyada d’un punt de llibre per incentivar la prevenció de residus, en què es recorda que també es pot evitar el consum d’altres residus d’un sol ús com gots de cafè o tetrabrics de plàstic. En aquest sentit, es vol promoure també l’ús d’altres utensilis reutilitzables com carmanyoles o tasses.


Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Acte
26/10/2023 - 00:00
Palo Alto, Barcelona
Article


 

El Festival Residu Zero és un esdeveniment inspirador per pensar, reflexionar, debatre i aconseguir una societat que generi una petjada de futur sense residus.

Notícia

La campanya d’educació i sensibilització ambiental se centra aquest estiu al nucli de la Pineda.

Butlletí