Una cinquantena de persones participen al 'Clean Up Day' a Sant Vicenç de Castellet

Font: Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet
21/05/2014 - 00:00

Una cinquantena de persones han participat aquest 18 de maig al matí a Sant Vicenç de Castellet a l'acció de neteja emmarcada en la jornada europea Clean Up Day. Els voluntaris han recollit mitja tona de deixalles, petits residus i materials abandonats als marges dels camins i a l'interior del bosc més proper a Sant Pere de Vallhonesta. Un cop acabada la neteja es va fer una botifarrada popular i es van programar jocs i un taller de màscares a càrrec del grup Quixotades.

Suport de les entitats
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha volgut agrair l'esforç de tots els voluntaris i el suport de les entitats Associació Futbol Sala Sant Vicenç femení, PI-kBé, Centre Excursionista, Associació Cultural Ceps i Manduca, AMPA de l'Escola Puigsoler, AMPA de l'Escola Sant Vicenç i Associació de Voluntaris de Protecció Civil. 

Iniciativa europea
El Clean Up Day és una iniciativa europea que s'emmarca dins les accions per a la prevenció de residus, i té com a amb l'objectiu de sensibilitzar a la ciutadania dels efectes dels comportaments incívics, així com a la necessitat de donar resposta a problemes ambientals originats per abocaments incontrolats en espais naturals (boscos, rius, platges, rieres...), per tal d'evitar possibles contaminacions i restaurar-ne l'habitat i el paisatge. 
AdjuntMida
Image icon clean-b.jpg56.59 KB

Relacionats

Notícia

Està adreçada als infants de 8 a 12 anys i finalitzarà el dia 22 de març, Dia Mundial de l’Aigua

Article
Reconeixement a títol pòstum

Enguany el Congrés Acusticat va donar un segon premi #ACUSTICAT2024 a títol pòstum a Francesc Xavier Magrans, un dels referents de l'acústica al nostre país.

Article

Del 5 a l’11 de maig i en el marc de la celebració de la Setmana Internacional del Compost (International Compost Awareness Week – ICAW2024) diverses deixalleries del Bages o del Vallès Oriental oferiran compost gratuït provinent de les restes orgàniques.

Butlletí