Una cinquantena de persones participen al 'Clean Up Day' a Sant Vicenç de Castellet

Font: Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet
21/05/2014 - 00:00

Una cinquantena de persones han participat aquest 18 de maig al matí a Sant Vicenç de Castellet a l'acció de neteja emmarcada en la jornada europea Clean Up Day. Els voluntaris han recollit mitja tona de deixalles, petits residus i materials abandonats als marges dels camins i a l'interior del bosc més proper a Sant Pere de Vallhonesta. Un cop acabada la neteja es va fer una botifarrada popular i es van programar jocs i un taller de màscares a càrrec del grup Quixotades.

Suport de les entitats
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha volgut agrair l'esforç de tots els voluntaris i el suport de les entitats Associació Futbol Sala Sant Vicenç femení, PI-kBé, Centre Excursionista, Associació Cultural Ceps i Manduca, AMPA de l'Escola Puigsoler, AMPA de l'Escola Sant Vicenç i Associació de Voluntaris de Protecció Civil. 

Iniciativa europea
El Clean Up Day és una iniciativa europea que s'emmarca dins les accions per a la prevenció de residus, i té com a amb l'objectiu de sensibilitzar a la ciutadania dels efectes dels comportaments incívics, així com a la necessitat de donar resposta a problemes ambientals originats per abocaments incontrolats en espais naturals (boscos, rius, platges, rieres...), per tal d'evitar possibles contaminacions i restaurar-ne l'habitat i el paisatge. 
AdjuntMida
Image icon clean-b.jpg56.59 KB

Relacionats

Article

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha convocat una nova edició del Concurs de Fotografia de Natura Urbana que s'organitza en el marc de la Setmana de la Natura. 

Notícia

Una trentena de comunitats energètiques es reuneixen a Manresa per impulsar la transició energètica

Article

El Consorci del Bages per a la gestió de residus ha iniciat una campanya de vídeos amb imatges de la il·lustradora Maria Picasso

Butlletí