Un web informa sobre el procés de reforma de la Diagonal

La transformació serà objecte d'una consulta popular l'abril de 2010
Redacció
18/03/2009 - 00:00

L'ajuntament de Barcelona ha posat en marxa www.bcn.cat/diagonal, el nou web del procés participatiu obert per a la reforma de l'avinguda Diagonal. Aquí s'hi pot trobar, per exemple, tota la informació sobre la història de la Diagonal, els motius de la seva transformació i sobre el mateix procés participatiu, que culminarà amb una consulta popular en el mes d'abril de 2010.

A través d'aquesta pàgina els ciutadans es poden també inscriure a les sessions formatives que començaran a partir del proper 28 de març. En total es faran quatre sessions, una anirà adreçada als comerciants i dues més al personal docent, que posteriorment participarà en els tallers formatius que es desenvoluparan als centres educatius per a alumnes de primària i secundària. Les sessions tindran lloc al Palau Baró de Quadras, seu de Casa Àsia, i a l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona.

Aquestes sessions, que portaran per títol "La ciutat és cosa de tots", seran el pas previ a l'inici d'una campanya per explicar els motius de la reforma de l'avinguda mitjançant banderoles, cartells, tríptics i fulls informatius a les estacions de metro i autobús de la zona.

--
Notícies relacionades a 'Sostenible.cat':
La reforma de la Diagonal se sotmetrà a referèndum
Les sessions informatives sobre la reforma de la Diagonal començaran el 28 de març
Barcelona unirà els tramvies i transformarà la Diagonal en un passeig

AdjuntMida
Image icon idea_diagonal.jpg20.34 KB

Relacionats

Article

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa, OAT, l’òrgan de participació ciutadana vinculada al servei d’abastament municipal, celebra el cinquè aniversari de la seva creació.

Butlletí