Tota l’energia elèctrica consumida per l’Ajuntament de Mataró serà d’origen verd

Font: Ajuntament de Mataró
08/04/2015

L'Ajuntament de Mataró, a través de l'Associació Catalana de Municipis, ha finalitzat el procés de negociació de la pròrroga del contracte de subministrament elèctric, que preveu una reducció de preus i la utilització d'energia obtinguda a partir de fonts renovables.  

D'acord amb la clàusula 26 de renovació de preus, prevista en el plec de clàusules administratives, s'ha aconseguit una reducció d'un 1,6 % en els preus del terme d'energia. En valors absoluts, representa una rebaixa d'1,77 € / MWh en totes les tarifes.  

D'altra banda, a partir d'aquesta segona pròrroga, el subministrament d'energia elèctrica per a tot l'Ajuntament serà amb energia 100 % verda, fet que contribuirà de manera decisiva a complir amb els objectius 20/20/20 de l'Estratègia Europa 2020.  

L'Ajuntament es va adherir al juliol de 2008 al Pacte d'alcaldes i alcaldesses per una Europa amb energies sostenibles, comprometent-se a aconseguir els objectius comunitaris de reducció d'emissions de gasos d'efecte hivernacle mitjançant actuacions d'eficiència energètica i d'energies renovables. Així mateix, es comprometia a definir un Pla per assolir les reducció del 20 % de les seves emissions a l'any 2020, el Pla d'acció per a l'energia sostenible (PAES) de Mataró, aprovat al 2009.

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon Foto: Ajuntament de Mataró149.37 KB

Relacionats

Acte
07/03/2020 - 10:00
Parc Central, Mataró
Notícia

 

La mostra s'ha instal·lat a la plaça de Santa Anna i ha constat de tres activitats: un iglú transparent on s'ha pogut fer un escape room fins diumenge 1 de març, un joc de cubs amb informació sobre el canvi climàtic que es podrà visitar a la Biblioteca Pompeu Fabra fins el 14 de març, i una visita guiada el dissabte 29 per diferents llocs de Mataró on l’Ajuntament fa actuacions de mitigació/adaptació a la nova realitat climàtica.

Acte
28/02/2020
Plaça Santa Anna, Mataró

Butlletí