Lliurament de diplomes de la IX Marató RE-M de l’Energia a L'Hospitalet de Llobregat

19/03/2024 - 09:00

Vuit centres educatius de L’Hospitalet han participat enguany en la Marató   La campanya s’ha dut a terme durant tot el mes de febrer, amb l’objectiu de fomentar bones pràctiques en l’ús i el consum eficient de l’energia i l’aigua en un context d’emergència climàtica

L’Espai Crysalis Lab del Village de la plaça d’Europa ha acollit avui el lliurament dels diplomes als participants en la IX Marató RE-M de l’Energia, en què participaven vuit centres educatius de L’Hospitalet. Han recollit el diploma: Escola La Marina, Escola Pau Vila, Institut Escola Puig i Gairalt, Centre Educatiu Fax i Col·legi Tecla Sala.

La Marató RE-M de l’Energia és una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l’ús i el consum eficient de l’energia i l’aigua que compta amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet. Bona part de les accions premiades tenen a veure amb l’estalvi d’aigua, atenent a la situació d’emergència que vivim actualment. 

La campanya s’ha dut a terme durant tot el mes de febrer i ha servit per treballar àmbits diferents cada setmana, enfocats en l’aigua, la climatització, l’enllumenat i aparells elèctrics, i emissions i mobilitat. En aquesta edició es posa èmfasi en les accions individuals i dels equipaments.

 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El projecte s’obre a la participació ciutadana per compartir i recollir propostes amb una primera sessió pública el 14 de maig, presentacions als consells de participació, i també amb activitats d’exploració d’espais naturals on es preveu fer intervencions.

Notícia

La Regidoria de Sostenibilitat ha posat el nou projecte de ciència ciutadana per fer un seguiment de les poblacions de papallones diürnes i així poder a avaluar i entendre la biodiversitat urbana.

Article

Maresme Circular publica un manual per ajudar als restaurants i menjadors escolars a prevenir el malbaratament alimentari

Butlletí