S’engega una campanya per fomentar la recollida selectiva de la matèria orgànica a El Vendrell

08/06/2018 - 08:25

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament del Vendrell engega una campanya per al foment de la recollida selectiva de la matèria orgànica.

Com a prova pilot, dues informadores sobre la gestió de residus, que estan contractades mitjançant un pla d’ocupació, faran enquestes als veïns i veïnes del barri del Puig per saber si reciclen o no, els informaran sobre els serveis que ofereix l'Ajuntament (per exemple, la recollida de mobles) i els donaran un cubell per poder fer la recollida selectiva de la matèria orgànica.


 

Relacionats

Acte
18/05/2022 - 09:00
Palau de Fires de Girona
Notícia
28 dels 36 dels municipis metropolitans encara no assoleixen l'objectiu europeu de reciclatge

L'any 2021 es van produir, a la metròpolis de Barcelona, 1.522.456 tones de residus, de les quals se'n van recollir selectivament un 38,1 %. Això suposa un total de 573.648 tones.

Notícia

La Junta de Govern Local ha aprovat el PEARN, un nou Pla d'Educació Ambiental de Residus i Neteja desenvolupat per la regidoria d'Ecologia Urbana, que recull en un document la planificació i l'estratègia que regirà les polítiques educatives i comunicatives del consistori en estes matèries des de setembre d'enguany fins a desembre del 2023. L'objectiu d'este pla és millorar l'educació ambiental de la ciutadania en l'àmbit de la gestió de residus i la neteja de la ciutat i avançar cap a les sostenibilitat a través de la participació dels veïns i veïnes de València.

Butlletí