Sant Just Desven presenta el nou sistema de recollida de residus amb xip

16/07/2018 - 07:52

El nou servei està previst que es comenci a implantar, progressivament, a partir d’aquesta tardor, a Sant Just Desvern i ha de permetre elevar de manera considerable els índex de recollida selectiva.

En la darrera sessió del Consell de Medi Ambient i Sostenibilitat de Sant Just Desvern es va informar del nou plec de recollida selectiva i neteja viària, que inclou com a novetat més servei, més qualitat i un nou sistema de recollida de residus aprofitant aplicacions TIC que està previst que es comenci a implantar, progressivament, a partir d’aquesta tardor, a Sant Just Desvern i que ens ha de permetre elevar de manera considerable els índex de recollida selectiva.

En aquesta ocasió es van presentar els prototips de contenidors tancats amb accés amb targeta identificativa que hem estat provant els darrers mesos, així com les seves potencialitats, i les persones presents els van poder provar i familiaritzar-s’hi. Per facilitar l'accés a la informació dels temes del Consell, i amb la voluntat de fomentar el debat i la participació, els documents es poden consultar a l'espai “participa” de santjust.cat.

El Consell de Medi Ambient està format per associacions i entitats locals que treballen dins l'àmbit de la protecció i la defensa del medi ambient. Les persones representants formen part de grups polítics i sindicats amb representació al municipi i per persones del poble interessades en temes de medi ambient i sostenibilitat. Les sessions són obertes al públic perquè tothom que ho vulgui pugui conèixer de primera mà la feina que fan l'Ajuntament i les entitats en temes de medi ambient i sostenibilitat. 

Categories: 

Relacionats

Article
La mitjana de recollida selectiva arriba al 75%

El passat 4 de març es va iniciar el servei de recollida en àrees tancades a Calonge de Segarra, Castellfollit de Riubregós, Pujalt, Sant Martí Sesgueioles i Sant Pere Sallavinera.

Notícia

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha començat a desplegar el nou servei de neteja viària i recollida de residus amb la incorporació de nova maquinària i contenidors. En total, hi haurà 20 vehicles i 9 màquines per desenvolupar aquests serveis. A més, s'instal·laran 619 contenidors de recollida de residus que substituiran els actuals.

Notícia

Es tracta d’una estació on es poden dipositar les tres fraccions més comunes a aquests espais: plàstic i metalls, paper i matèria orgànica. Amb aquesta mesura es vol contribuir a assolir els índexs de reciclatge que ens marquen les directives europees i a fer de Gavà una ciutat més verda i més neta.

Butlletí