Sant Feliu de Codines inicia una campanya per fer compostatge a casa amb una sessió de formació

El consistori també cedirà compostadors als veïns que ho desitgin
Font: Aj. Sant Feliu de Codines
08/01/2010
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Després de l'èxit de l'edició de l'any passat, l'ajuntament de Sant Feliu de Codines ha decidit torna a engegar una campanya per fer compostatge a casa, cedint compostadors als veïns que ho desitgin i organitzant una sessió de formació el proper 23 de gener. Segons explica el consistori, "la matèria orgànica és la part més pesant dels residus que fem a casa i, si hi afegim les restes d'esporgar el jardí, molt més".

El curs es farà dissabte 23 de gener de 10 a 12 hores al Centre Cívic La Fonteta.

Més informació, al web de Sant Feliu de Codines

Relacionats

Notícia

Durant els propers mesos, l’Ajuntament de Mollet renovarà els contenidors de recollida selectiva d’envasos, paper i cartró amb càrrega lateral en substitució dels contenidors metàl·lics de carrega superior. Gràcies al compromís ciutadà amb les campanyes de sensibilització, la gestió de residus a Mollet segueix millorant. Així, el 2018, les tones recollides de paper i cartró i envasos es van incrementar un 10% respecte l’any anterior. I en els dos primers trimestres d’aquest 2019 l’increment ha estat de 7%.

Notícia

Durant el curs escolar 2018-19, 5.829 alumnes de 98 escoles i centres formatius procedents de 32 municipis de les conques del Besòs i la Tordera han pres part del programa d’educació ambiental “Descobreix el riu”, que organitza el Consorci Besòs-Tordera.

Notícia

S’ha explicat als veïns i veïnes de Can Bassa i Ponent el funcionament de la prova pilot de reciclatge Reciclos, que busca mobilitzar la ciutadania per reciclar millor els envasos destinats al contenidor groc. Una iniciativa que, a través de la mecànica del joc, connectarà la ciutadania amb el contenidor cada cop que es recicli.

Butlletí