Sant Feliu de Codines inicia una campanya per fer compostatge a casa amb una sessió de formació

El consistori també cedirà compostadors als veïns que ho desitgin
Font: Aj. Sant Feliu de Codines
08/01/2010
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Després de l'èxit de l'edició de l'any passat, l'ajuntament de Sant Feliu de Codines ha decidit torna a engegar una campanya per fer compostatge a casa, cedint compostadors als veïns que ho desitgin i organitzant una sessió de formació el proper 23 de gener. Segons explica el consistori, "la matèria orgànica és la part més pesant dels residus que fem a casa i, si hi afegim les restes d'esporgar el jardí, molt més".

El curs es farà dissabte 23 de gener de 10 a 12 hores al Centre Cívic La Fonteta.

Més informació, al web de Sant Feliu de Codines

Relacionats

Notícia

Aquesta setmana s'ha iniciat la substitució de tots els contenidors del municipi per uns de nous de càrrega lateral. El nou sistema comporta la clausura i desaparició de les sis illes de contenidors soterrats existents i simplifica el sistema de recollida que es podrà dur a terme amb un sol tipus de camió.

Article
Canovelles ja compta amb la Taula Escoles + Sostenibles, un ens que té l’objectiu de treballar conjuntament per fer de Canovelles un municipi més sostenible i cívic.
Article

Divendres es farà un "escape room" al Gra ambientat en els efectes del canvi climàtic, el mateix dia que es constituirà el grup de joves del projecte europeu EYES

Butlletí