Sant Feliu de Codines inicia una campanya per fer compostatge a casa amb una sessió de formació

El consistori també cedirà compostadors als veïns que ho desitgin
Font: Aj. Sant Feliu de Codines
08/01/2010 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Després de l'èxit de l'edició de l'any passat, l'ajuntament de Sant Feliu de Codines ha decidit torna a engegar una campanya per fer compostatge a casa, cedint compostadors als veïns que ho desitgin i organitzant una sessió de formació el proper 23 de gener. Segons explica el consistori, "la matèria orgànica és la part més pesant dels residus que fem a casa i, si hi afegim les restes d'esporgar el jardí, molt més".

El curs es farà dissabte 23 de gener de 10 a 12 hores al Centre Cívic La Fonteta.

Més informació, al web de Sant Feliu de Codines

Relacionats

Article

Del 5 a l’11 de maig i en el marc de la celebració de la Setmana Internacional del Compost (International Compost Awareness Week – ICAW2024) diverses deixalleries del Bages o del Vallès Oriental oferiran compost gratuït provinent de les restes orgàniques.

Notícia

El recinte, propietat de la Diputació de Barcelona, està tancat al públic des del 9 de març per despreniments a la cinglera entre el llac i el Salt del Tenes, ocasionats per les pluges, de fins a 54 mm de precipitació acumulada, després d’un llarg període de sequera.

Notícia

Sant Feliu de Codines serà més estricte amb el sistema de recollida d’escombraries porta a porta. Això és el que és desprèn de la xerrada que aquest dilluns ha organitzat el Consistori, que ha comptat amb la presènica de l'Agència de Residus de Catalunya, i el Consorci de Residus del Vallès Oriental

Butlletí