Sant Cugat crearà una ordenança especifica per reforçar les mesures de control del mosquit tigre

Font: Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
22/03/2016 - 11:29

El ple de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha aprovat crear una ordenança específica per prevenir i controlar la presència del mosquit tigre a la ciutat.

Segons el text, “en els últims anys, el mosquit tigre s’ha convertit en un problema que exigeix la recerca de solucions”. Així, s’acorda la redacció i aprovació d’una ordenança per a la prevenció i control del mosquit.

Paral·lelament, i mentre s’estigui redactant l’ordenança, l’Ajuntament durà a terme diferents accions per evitar que hi hagi possibles focus de cria del mosquit tigre a l’espai públic i es reforçarà la campanya anual de sensibilització i educació per tal que els particulars i empreses estiguin informats i puguin actuar en conseqüència. 

Cal tenir en compte que el 90% d’espais on l’insecte pot criar són privats, per aquest motiu és important que cada persona es responsabilitzi d’evitar que el mosquit tigre criï a casa seva.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i l’AMB creen la primera zona de baixes emissions local de la metròpolis amb la ZBE Rondes BCN com a referent. La nova ZBE local de Sant Cugat s’activarà l’1 de maig i el règim sancionador entrarà en vigor, per a motos i cotxes sense distintiu ambiental, sis mesos després, l’1 de novembre

Article

La ciutat participa en el projecte europeu Interreg SUDOE NanoSen AQM en col·laboració amb l’AMB i la Generalitat

Notícia

L’escola Joan Maragall declara l’Emergència Climàtica, sent la primera escola de Sant Cugat del  Vallès en assumir aquest compromís amb el planeta i els infants.

Butlletí