Residu Zero i Reciclatge, dues armes contra l'Emergència Climàtica

Font: Alacarta.cat

15/12/2019 - 10:00
 

Segons dades de l'Agència Catalana de Residus, el 40% del plàstic es destina a fabricar envasos i embalatges.

És possible omplir la nevera sense omplir també el contenidor amb aquests embolcalls? La resposta és sí, com demostra el grup Residu Zero d'Osona, en què els integrants fan la compra en determinats comerços NO amb cistell sinó amb tupper!

Al Vallès Occidental, dels 40 municipis que té aquesta comarca, només Ullastrell no tenia punt verd. És a dir, un lloc on llençar els residus que no poden anar al contenidor... Doncs bé, aquesta excepció ja és història, perquè el poble acaba de dir adéu a la deixalleria mòbil i hola al seu punt verd. Els veïns feia temps que ho reclamaven, tal com ens explica Canal Terrassa.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

Els mercats municipals de Sant Joan Despí -mercat de Les Planes i mercat del Centre- participen a la campanya Mercats Sostenibles de la Diputació de Barcelona, que consciencia a les persones usuàries dels mercats sobre la importància de reduir els envasos d’un sol ús.

Article

 

Descobreix què pots fer en el teu dia a dia per reduir els plàstics innecessaris que contaminen els ecosistemes i malmeten la teva salut.

Article

Nou de cada deu veïns participen en el balanç del primer any des de la implantació de la recollida selectiva porta a porta a Manlleu.

Butlletí