Rècord d'inscripcions al 8è Mercat de Segona Mà de Sitges

Com a novetat per a aquesta edició, l'organització ha disposat com a prova pilot un servei de recollida de productes no venuts
Font: Aj. Sitges
22/11/2009 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Aquest diumenge 22 de novembre Sitges ha celebrat el seu 8è Mercat de Segona Mà, aquest cop amb un rècord de participació, 239 inscrits.

Les parades van oferir productes de segona mà per vendre o intercanviar. D'entre els objectes que omplen les parades, la roba, els llibres i els objectes de la llar, acostumen a ser els més buscats. Com a novetat per a aquesta edició, l'organització ha disposat com a prova pilot un servei, adreçat als mateixos paradistes, de recollida de productes no venuts i dels que se'n volen desfer.

El Mercat de Segona Mà de Sitges té un web propi d'intercanvi a disposició dels ciutadans i que està permanentment en funcionament:  www.segonamasitges.net. El Mercat de Segona Mà compta amb l'organització de l'Agència de Promoció Turisme de Sitges.

Municipis: 

Relacionats

Acte
02/08/2020 - 10:00
09/08/2020 - 10:00
Centre d'Estudis del Mar, Sitges
Notícia
També es detecta Corriol camanegre a Cubelles

El Corriol petit (Charadrius dubius), un tipus d’ocell catalogat com a espècie protegida d'interès especial, ha nidificat per primera vegada a les dunes de la Platja de Les Botigues de Sitges durant el confinament.

Notícia

A les platges del litoral barceloní s'hi ha trobat, entre d'altres, una quarantena de quilos de vidre, 14 de paper o 24 de llaunes

Butlletí