Rècord d'inscripcions al 8è Mercat de Segona Mà de Sitges

Com a novetat per a aquesta edició, l'organització ha disposat com a prova pilot un servei de recollida de productes no venuts
Font: Aj. Sitges
22/11/2009 - 00:00
El vostre municipi és també notícia? Envieu les vostres notícies a: redaccio@sostenible.es

Aquest diumenge 22 de novembre Sitges ha celebrat el seu 8è Mercat de Segona Mà, aquest cop amb un rècord de participació, 239 inscrits.

Les parades van oferir productes de segona mà per vendre o intercanviar. D'entre els objectes que omplen les parades, la roba, els llibres i els objectes de la llar, acostumen a ser els més buscats. Com a novetat per a aquesta edició, l'organització ha disposat com a prova pilot un servei, adreçat als mateixos paradistes, de recollida de productes no venuts i dels que se'n volen desfer.

El Mercat de Segona Mà de Sitges té un web propi d'intercanvi a disposició dels ciutadans i que està permanentment en funcionament:  www.segonamasitges.net. El Mercat de Segona Mà compta amb l'organització de l'Agència de Promoció Turisme de Sitges.

Municipis: 

Relacionats

Acte
26/11/2021 - 00:00
A Can Falç de Mar, Passeig de la Ribera 12. Sitges
Article

El Centre d’Estudis del Mar de Sitges, l’equipament d’educació ambiental de la Diputació de Barcelona situat al passeig Marítim d’aquesta població del Garraf, ha ampliat part de les seves instal·lacions amb la renovació de l’Aula de la natura, un espai per desenvolupar-hi tallers i cursos per a escolars i públic en general sobre l’ecosistema marí de les Costes del Garraf.

Butlletí