Recollida selectiva als habitatges d'ús turístic a Sitges

23/06/2023 - 11:41

Comença la campanya per fomentar la recollida selectiva als habitatges d’ús turístic a Sitges.

L’Ajuntament de Sitges ha preparat fulletons informatius en diversos idiomes perquè els turistes coneguin el sistema de recollida amb illes mòbils al nucli antic.


L’Ajuntament de Sitges ha engegat una campanya per millorar la recollida de la brossa entre els habitatges d’ús turístic (HUT) situats al nucli antic. Per fer-ho, s’han preparat fulletons en diversos idiomes i imans de nevera, per tal que els gestors d’aquests HUT facin saber als seus clients la particularitat del model de Sitges de recollida d’escombraries al nucli antic. Aquest sistema consisteix en l’eliminació de bateries de contenidors fixos, que se substitueixen per illes mòbils que s’instal·len cada dia a les 8 del vespre i es recullen a les 2 de la matinada.

Amb aquesta mesura informativa es vol incrementar la quantitat de residus ben seleccionats per fraccions (paper/cartró, vidre, envasos i rebuig) i també evitar els abandonaments de deixalles a papereres o a la via pública.

Les persones propietàries o gestores d’HUT poden obtenir el material informatiu a través del telèfon 607298351 o escrivint al correu electrònic educacioambientalsitges@gmail.com.

Per a més informació:  www.sitges.cat/serveis/residus . 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Acte
12/05/2024 - 10:00
Centre d'Estudis del Mar (passeig Marítim, 72. Sitges)
Notícia

Aquesta és una de les millores del nou contracte de neteja viària i gestió de residus. També està previst el reforç de la recollida selectiva d’envasos a les unitats hoteleres. Es crearà una nova brigada per netejar els carrers després de les activitats nocturnes

Notícia

Vilanova i la Geltrú canvia 195 contenidors soterrats per contenidors de superfície i repara les bústies que continuen actives. L'Ajuntament també vol fer la recollida personalitzada de la brossa als establiments per evitar la saturació dels contenidors.

Butlletí