REACCIONA: nova campanya per millorar la recollida de residus a Sant Just

23/05/2017 - 09:11

La campanya, que pretén fer reaccionar la ciutadania a l'hora de separar els residus que es dipositen al contenidor gris, s'ha concebut com una variant de la que fa uns mesos va engegar la Generalitat de Catalunya a través de diferents suports.

S'ha començat a difondre una nova campanya de sensiblilització per millorar la recollida de residus a Sant Just Desvern

Aquest mes de maig Sant Just ha engegat diverses accions amb l'objectiu de reduir la quantitat de residus que no es destinen correctament al reciclatge, tornant a informar la ciutadania sobre com fer una bona tria dels residus. Paral·lelament, ara s’engega la campanya del contenidor gris per tal de millorar la recollida de RESTA, ja que més del 80% del que es recull en aquests contenidors són residus reciclables.

Aquesta acció consisteix en difondre aquesta realitat a través d'adhesius que es col·loquen en els mateixos contenidors grisos, de les bateries que es troben per tot el municipi, per intentar canviar els hàbits de la ciutadania.


 

Categories: 

Relacionats

Article

La renovació del servei de recollida de residus, com a conseqüència de la nova contracta amb l'empresa Valoriza, ha tingut un fort impuls al darrer mes amb la substitució del miler de contenidors per a tota menade residus existent a la ciutat d'Esplugues de Llobregat i dels camions que fan la recollida.

Notícia

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha començat a desplegar el nou servei de neteja viària i recollida de residus amb la incorporació de nova maquinària i contenidors. En total, hi haurà 20 vehicles i 9 màquines per desenvolupar aquests serveis. A més, s'instal·laran 619 contenidors de recollida de residus que substituiran els actuals.

Notícia

Es tracta d’una estació on es poden dipositar les tres fraccions més comunes a aquests espais: plàstic i metalls, paper i matèria orgànica. Amb aquesta mesura es vol contribuir a assolir els índexs de reciclatge que ens marquen les directives europees i a fer de Gavà una ciutat més verda i més neta.

Butlletí