REACCIONA: nova campanya per millorar la recollida de residus a Sant Just

23/05/2017 - 09:11

La campanya, que pretén fer reaccionar la ciutadania a l'hora de separar els residus que es dipositen al contenidor gris, s'ha concebut com una variant de la que fa uns mesos va engegar la Generalitat de Catalunya a través de diferents suports.

S'ha començat a difondre una nova campanya de sensiblilització per millorar la recollida de residus a Sant Just Desvern

Aquest mes de maig Sant Just ha engegat diverses accions amb l'objectiu de reduir la quantitat de residus que no es destinen correctament al reciclatge, tornant a informar la ciutadania sobre com fer una bona tria dels residus. Paral·lelament, ara s’engega la campanya del contenidor gris per tal de millorar la recollida de RESTA, ja que més del 80% del que es recull en aquests contenidors són residus reciclables.

Aquesta acció consisteix en difondre aquesta realitat a través d'adhesius que es col·loquen en els mateixos contenidors grisos, de les bateries que es troben per tot el municipi, per intentar canviar els hàbits de la ciutadania.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

El nou model de recollida de residus amb contenidors amb xip es començarà a implantar progressivament al 2020. L’Ajuntament està treballant perquè, a finals del primer trimestre de 2020, el nou sistema comenci a funcionar en el sector comercial i als barris de la Plana – Bellsoleig, Mas Lluí i Torreblanca. Posteriorment, el model s’estendrà per tot el municipi de forma progressiva.

Notícia

Ecovidrio i la Unió Esportiva Santboiana van impulsar des de mitjans de febrer la campanya a 'Aquest partit el guanyem nosaltres', per reciclar el pes del primer equip del club en envasos de vidre.

Notícia

35 ajuntaments d'arreu d'Espanya han rebut els reconeixement Pajaritas Azules 2020 per l'excel·lència de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró per reciclar. Entre aquests diversos de catalans.

Butlletí