Primera nit de recollida porta a porta a Sarrià amb desajustos

Font: betevé.cat

23/02/2018 - 21:52

Els serveis de neteja han recollit 400 bosses de residus orgànics, encara que alguns veïns denuncien que no ho han fet amb totes les deixalles que tocava

Sarrià s'ha llevat amb bosses de deixalles als carrers, després de la primera nit de recollida selectiva porta a porta. Segons l'Ajuntament, els serveis de neteja se n'han endut 400 bosses de residus orgànics. Asseguren, però, que també s'han trobat escombraries mal separades i d'altres que s'han tret a la via pública fora de l'horari establert. Tot i això, alguns veïns s'han queixat que, malgrat haver complert les instruccions, els operaris no s'han emportat totes les escombraries que tocava.

Segons el consistori, en la primera nit de funcionament del servei porta a porta s'ha recollit un volum d'escombraries orgàniques superior al d'una jornada habitual. Al llarg del matí, treballadors del servei de neteja s'han encarregat d'etiquetar totes aquelles deixalles que no s'havien deixat correctament, amb adhesius que indiquen el dia correcte. Per donar suport als usuaris i explicar com funciona el servei, l'Ajuntament mantindrà informadors a la zona durant 15 dies.

Alguns veïns, però, s'han queixat que no s'han recollit totes les bosses que tocava, encara que asseguren que ells van complir les normes. En altres casos, demanen temps per acostumar-se a un sistema que consideren que és complicat. Aquest dimarts al matí s'han vist bosses pels carrers i també als punts on fins ara hi havia contenidors.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Acte
30/01/2020 - 09:00
Auditori del Pati Manning (Diputació de Barcelona). C/ Montalegre, 7. Barcelona.
Notícia

35 ajuntaments d'arreu d'Espanya han rebut els reconeixement Pajaritas Azules 2020 per l'excel·lència de la seva gestió de la recollida selectiva de paper i cartró per reciclar. Entre aquests diversos de catalans.

Notícia
Entrarà en vigor el maig del 2020 i els ciutadans pagaran entre 27 i 51 € l’any

L’Ajuntament de Barcelona implantarà l’any que ve una taxa per la recollida de residus que, en un futur, premiarà els domicilis que reciclin més. D’entrada, la taxa serà igual per a tota la ciutat, entre 27 i 51 € l’any per llar, i anirà inclosa dins el rebut de l’aigua, en què ara ja se’n paga també una pel tractament de residus. El preu de sortida de la taxa es marcarà segons el consum d’aigua de cada domicili.

Butlletí