Primer Congrés d'Ecoturisme a Catalunya

La Confederació Catalana d'Agroturisme i Turisme Rural organitza aquestes jornades sobre turisme rural sostenible i ecoallotjaments
Redacció
18/05/2009 - 00:00

La Confederació Catalana d'Agroturisme i Turisme Rural (CONCATUR) organitza el Primer Congrés d'Ecoturisme a Catalunya, unes jornades sobre Turisme Rural Sostenible i Ecoallotjaments que es celebraran durant els mesos de maig i juny.

Hi intervindran, com a ponents i en les taules rodones, tècnics de l'Agència Catalana de l'Aigua i del Departament de Medi Ambient i Habitatge. La clausura serà a càrrec de la directora general de Qualitat Ambiental. En els diferents actes es farà el lliurament dels certificats d'atorgament del Distintiu de garantia de qualitat ambiental als establiments de turisme rural que l'han obtingut recentment.

Les jornades tindran lloc en els següents llocs i dates:

21 de maig a la Seu del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya a Girona.
28 de maig al Monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà.
4 i 5 de juny a l'Església de Sant Francesc a Montblanc.

A més, paral·lelament a la resta d'actes i en el mateix recinte de l'Esglèsia de Sant Francesc, tindrà lloc una petita fira per a l'exposició i venda de productes ecològics i/o que disposen del Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental.

Consulteu el Tríptic del congrés (PDF)

Més informació: www.ecoturismecatalunya.com

Relacionats

Notícia

El passat 22 de juliol de 2021, el Consell Comarcal d’Osona va constituir la Comissió Consultiva de l’Accés Motoritzat al Medi Natural de la comarca d’Osona”, la primera de Catalunya.

Butlletí