Premi pels arenyencs que facin correctament la recollida orgànica porta a porta

Font: Ajuntament d'Arenys de Mar
31/05/2016 - 09:35

L’Ajuntament d'Arenys de Mar ha començat a trucar aquests dies a aquells arenyencs que ho han fet bé durant aquest darrer any, des que es va ampliar la recollida selectiva a altres zones d’Arenys

La regidora de Medi Ambient, Laia Martín, ha explicat que la idea és donar els premis als arenyencs el proper 4 de juny, just quan es complirà el primer any d’aquesta ampliació i a més es celebrarà el Dia Mundial del Medi Ambient. Martín ha afirmat que es donarà un premi a persones individual com també a comerços. Aquestes dades s’han pogut saber gràcies al xip que tenen els cubells que es van repartir. La regidora ha explicat que de moment es premiarà la part d’Arenys que fa la recollida porta a porta i que estudiaran la manera de fer-ho també a la part de dalt, on es fa amb contenidors.

Laia Martín ha afegit que el dia 4, a més dels premis a qui faci correctament la recollida selectiva, hi haurà una gran festa amb el Medi Ambient i el reciclatge com a protagonistes. Des de l’Ajuntament es remarca que en la trucada que rebran els arenyencs aquests dies en cap moment es demana cap dada personal, ja que es tracta simplement d’una trucada informativa.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El barri residencial de Vistalegre de Mataró adopta un sistema de llençar la brossa i recollida de residus mixt entre els existents a les urbanitzacions i el del Centre

Article
Es publica una Guia per una bona gestió de residus

Arenys de Mar continua realitzant accions de la campanya de sensibilització "Arenys ho aporta tot" per avançar cap a un horitzó de residu zero.

Article

Aquest és el balanç de les primeres setmanes de funcionament del servei de recollida selectiva, que s'aplica a un miler de llars de vuit urbanitzacions de Mataró.

Butlletí