Palau-solità i Plegamans instal·larà energia fotovoltaica per autoconsum

04/05/2022 - 16:55

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans instal·larà energia solar fotovoltaica per autoconsum al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor -i als equipaments municipals propers-, tal i com es va acordar en el Ple Municipal celebrat el passat dijous 31 de març. 

El pressupost d’aquest projecte és de 138.597,34 € IVA inclòs i se sotmetrà a informació pública per un període de trenta dies hàbils, a comptar des de la publicació de l’anunci corresponent al BOP i al tauler d’anuncis del consistori. En el cas que no es produeixin al·legacions durant aquest període d’exposició pública, es considerarà el projecte definitivament aprovat, havent-se de dur a terme les publicacions establertes pel ROAS.

La seva aplicació suposarà un estalvi econòmic de 16.557 € anuals. L’excedent energètic no consumit s’utilitzarà en altres equipaments municipals. 

Més informació

 


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L’any 2021 l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va tramitar un total de 82 llicències -77 per edificis residencials i 5 per edificis empresarials- per a la instal·lació de plaques solars al municipi. El 2020 se n’havien tramitat 42 (39 residencials i 3 empresarials), el que suposa un augment del 95% en només un any.

Notícia

A Castellbisbal, ja hi ha cinc equipaments públics amb plaques solars que generen energia per al consum propi. D’aquesta manera, es confirma el compromís municipal amb les energies renovables i amb la reducció de les emissions de CO2

Butlletí