Palau-solità i Plegamans instal·larà energia fotovoltaica per autoconsum

04/05/2022 - 16:55

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans instal·larà energia solar fotovoltaica per autoconsum al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor -i als equipaments municipals propers-, tal i com es va acordar en el Ple Municipal celebrat el passat dijous 31 de març. 

El pressupost d’aquest projecte és de 138.597,34 € IVA inclòs i se sotmetrà a informació pública per un període de trenta dies hàbils, a comptar des de la publicació de l’anunci corresponent al BOP i al tauler d’anuncis del consistori. En el cas que no es produeixin al·legacions durant aquest període d’exposició pública, es considerarà el projecte definitivament aprovat, havent-se de dur a terme les publicacions establertes pel ROAS.

La seva aplicació suposarà un estalvi econòmic de 16.557 € anuals. L’excedent energètic no consumit s’utilitzarà en altres equipaments municipals. 

Més informació

 


 

Categories: 

Relacionats

Article

A principis d'aquest any, des de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC) es va endegar el programa del Gestor Energètic per ajudar a les empreses dels polígons del territori i els propietaris de les naus en el seu camí cap a l'eficiència energètica.

Notícia

S’ha completat la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta de l’edifici de la prefectura de la Policia Local.

Notícia

Iniciades les obres de la instal·lació fotovoltaica al sostre de la pista poliesportiva que es convertirà en la comunitat energètica d'Ullastrell.

Butlletí