Palau-solità i Plegamans instal·larà energia fotovoltaica per autoconsum

04/05/2022 - 16:55

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans instal·larà energia solar fotovoltaica per autoconsum al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor -i als equipaments municipals propers-, tal i com es va acordar en el Ple Municipal celebrat el passat dijous 31 de març. 

El pressupost d’aquest projecte és de 138.597,34 € IVA inclòs i se sotmetrà a informació pública per un període de trenta dies hàbils, a comptar des de la publicació de l’anunci corresponent al BOP i al tauler d’anuncis del consistori. En el cas que no es produeixin al·legacions durant aquest període d’exposició pública, es considerarà el projecte definitivament aprovat, havent-se de dur a terme les publicacions establertes pel ROAS.

La seva aplicació suposarà un estalvi econòmic de 16.557 € anuals. L’excedent energètic no consumit s’utilitzarà en altres equipaments municipals. 

Més informació

 


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

L’actuació, amb una inversió prevista d’1 MEUR, afavorirà la mobilitat activa i la seguretat viària, a més de l’ús d’energies renovables. El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori licita les obres per a construir una passera paral·lela a l’actual pont de la C-155.

Article

A principis d'aquest any, des de l'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC) es va endegar el programa del Gestor Energètic per ajudar a les empreses dels polígons del territori i els propietaris de les naus en el seu camí cap a l'eficiència energètica.

Notícia

S’ha completat la instal·lació de plaques fotovoltaiques a la coberta de l’edifici de la prefectura de la Policia Local.

Butlletí