Nova campanya per promoure la recollida selelctiva de la fracció orgànica a Sant Llorenç d'Hortons

10/05/2017 - 09:21

Passat un any de la implantació de la recollida selectiva de la FORM a Sant Llorenç d’Hortons, l’administració, veïns, veïnes i  propietaris d’establiments del nostre municipi ens expliquen com han integrat la separació de residus a les seves cases i els avantatges que suposa per al municipi.

Durant l’útima setmana del mes d’abril es porten a terme un seguit d’activitats en el marc de la campanya per a fomentar el reciclatge de la fracció orgànica entre els hortonencs i hortonenques.

En les sessions informatives realitzades en el municipi, s'han lliurat als veïns/es cubells, díptics, bosses biodegradables i de compost. També s'ha obsequiat amb una planta de temporada, per donar la benvinguda a la primavera.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Aquest mes d’abril, l'Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles i la Mancomunitat Penedès-Garraf, s'uneixen per llançar la campanya "Olimpíades del Reciclatge", amb l'objectiu de millorar els índexs de recollida selectiva al municipi.

Article

S’amplien les funcions de l’Aplicació mòbil del servei de recollida porta a porta de residus implantat als municipis d’Olèrdola, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia i Torrelavit.

Notícia

Després d’haver-se instaurat amb èxit als barris de Bruguers, La Sentiu i Les Panes, la recollida de residus porta a porta arriba ara al centre de Gavà.

Butlletí