Nova campanya per promoure la recollida selelctiva de la fracció orgànica a Sant Llorenç d'Hortons

10/05/2017 - 09:21

Passat un any de la implantació de la recollida selectiva de la FORM a Sant Llorenç d’Hortons, l’administració, veïns, veïnes i  propietaris d’establiments del nostre municipi ens expliquen com han integrat la separació de residus a les seves cases i els avantatges que suposa per al municipi.

Durant l’útima setmana del mes d’abril es porten a terme un seguit d’activitats en el marc de la campanya per a fomentar el reciclatge de la fracció orgànica entre els hortonencs i hortonenques.

En les sessions informatives realitzades en el municipi, s'han lliurat als veïns/es cubells, díptics, bosses biodegradables i de compost. També s'ha obsequiat amb una planta de temporada, per donar la benvinguda a la primavera.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia
Des de dissabte, 1 de febrer, els veïns ja poden fer fracció de residus orgànics de forma selectiva
Foto: Ajuntament de Garriguella

Foto: Ajuntament de Garriguella

Bàscara, Cabanes, el Far d'Empordà, Garriguella, l'Armentera, Llers, Pau, Peralada, Sant Pere Pescador i Torroella de Fluvià es van adherir a la recollida comarcal i, alhora, a la campanya informativa pels veïns i veïnes, amb la qual, a cada llar, s'entrega un cubell airejat de 10 litres, un paquet de 30 bosses compostables, un tríptic informatiu sobre els residus orgànics i un imant sobre el reciclatge.

Notícia

L'Ajuntament de València ampliarà el servici de recollida selectiva de residus orgànics (restes de menjar o de jardí), implantat en diferents zones i punts de la ciutat, amb la instal·lació de 655 nous contenidors marrons en 13 barris. L’objectiu d’esta acció, que es dura a terme durant els mesos de novembre i desembre, és acostar es este recurs a 150.000 habitants més de la ciutat, que també comptaran amb més contenidors de recollida selectiva a vora la seua llar i nous contenidors adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

Notícia

Al marró, només l’orgànica. Aquest és el lema de la nova campanya que impulsa l’Ajuntament de Rubí amb l’objectiu de perfeccionar la recollida de la fracció orgànica. Amb aquesta iniciativa es pretén conscienciar la ciutadania que cal reduir la presència de residus impropis ─tots aquells que es llencen a un contenidor que no correspon─ al contenidor marró. I és que aquesta barreja provoca uns costos ambientals i econòmics que afecten a tothom.

Butlletí