Navàs celebra un any més el Dia de l'Arbre

El darrer divendres de gener s'ha organitzat una plantada amb els centres d'educació primària
Font: Aj. Navàs
23/01/2010 - 00:00

Un any més, Navàs celebrarà aquest darrer divendres de gener el Dia de l'Arbre, una iniciativa de la regidoria de Medi Ambient de l'ajuntament amb la col·laboració dels centres d'educació primària Sant Jordi i Sant Josep. Enguany hi ha la novetat que s'han establert dues localitzacions diferents per a aquestes plantades en comptes d'una de sola.  

A les 10 del matí  el col·legi Sant Josep plantarà dos arbres de l'amor (Cercis Siliquastrum) a la plaça Antoni Gaudí i el CEIP Sant Jordi ho farà a les 11 del matí amb sis pins pinyers (Pinus Pinea) dins del recinte de la mateixa escola. A continuació, els alumnes de les dues escoles gaudiran d'un esmorzar de coca i xocolata. 

Segons informa el consistori, en la organització  de tota la celebració del Dia de l'Arbre s'han tingut en compte criteris ambientals i de reducció de residus. Es faran servir gots reutilitzables que ha cedit el RAIG, punt d'informació juvenil, i bosses que contenen l'esmorzar, fabricades amb blat de moro, i reutilitzables per a la recollida selectiva de la FORM. 

Per plantar tots els arbres s'utilitzarà terra orgànica i compost que ha donat el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus obtingut de la recollida selectiva de la fracció orgànica del municipi de Navàs i de l'adob obtingut directament del compostatge casolà de les dues escoles. 

Municipis: 

Relacionats

Article

 

Més de 80 docents i personal tècnic fan xarxa al III Simposi de la XESC

Article

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa, OAT, l’òrgan de participació ciutadana vinculada al servei d’abastament municipal, celebra el cinquè aniversari de la seva creació.

Butlletí