Montgat farà campanya per l'excel·lència del reciclatge a comerços i entitats

Font: Ajuntament de Montgat
15/11/2011 - 00:00

Al voltant de la Setmana Europea de Prevenció de Residus a Montgat es realitza una campanya informativa als comerços, per tal que seleccionin bé els residus que generen, i els col·loquin correctament als contenidors, o al servei de recollida comercial que pertoca.

També s'oferirà informació per les entitats associatives que agrupen a molts montgatins i poden fer difusió correcta de les bones pràctiques ambientals, per tal que es recicli correctament, es mantingui el carrer net, i es col·labori entre tots en la seva conservació.

Per al veïnat es distribueixen unes banderoles, per tal que recordem els materials que pertoquen a cada contenidor, i per recordar que fer-ho bé és per a tots.

Als domicilis es reparteixen bosses compostables per col·locar-hi les restes de menjar, restes vegetals que van al contenidor marró d'orgànica.

Aquestes campanyes de reciclar paper, envasos i vidre són a càrrec d'Ecoembes i

Ecovidrio, i són les que pertoquen pel reciclat durant l'any anterior. I va a càrrec de la Diputació de Barcelona la campanya de matèria orgànica.

Des del consistori es vol recordar que existeix l'Ordenança de convivència ciutadana de Montgat disponible a la web, estableix com s'ha de reciclar correctament.

 

Dintre de la Setmana Europea de Prevenció de Residus també es realitzen altres actes, com ara un mercat de segona mà, el matí del 26 de novembre a la Rambla del Turó i diversos tallers de reparació de materials (roba i mobles) el 21 i el 24 de novembre.

Més informació: 

Ajuntament de Montgat

Agenda d'Activitats de la Setmana

Especial de Sostenible.cat sobre la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Municipis: 
AdjuntMida
Image icon 4254_cat_ESCALA_250_300.jpeg20.11 KB

Relacionats

Notícia

La campanya ‘Objectiu Sostenibilitat! Fem el Clic!’ convida a fer un canvi de mentalitat, fomentar el civisme i les conductes responsables i afavorir un canvi d’hàbits.

Acte
18/09/2022 - 10:00
Centre d’Estudis del Mar (Passeig Marítim, 72, Sitges, 08870
Notícia

L’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) la Llagosta compta a partir d’aquest mes de setembre amb una planta de generació d’energia solar fotovoltaica. La instal·lació està formada per 290 plaques que es troben ubicades i distribuïdes a les cobertes de diferents edificis de l’EDAR: pretractament, sala de control, bufants d’aireació i edificis auxiliars.

Butlletí