Manresa tancarà els contenidors la propera tardor

12/01/2023 - 09:22

Aquesta tardor, Manresa començarà a tancar els contenidors i els primers mesos la brossa domiciliària es recollirà amb els camions vells fins que arribin els nous, que tarden més d'un any.

El passat mes de desembre es va fer la mesa de contractació del contracte d'informadors i de la campanya, que s'adjudicarà el ple de gener. El mes de març se signaran contractes, si no hi ha impugnacions. I començaran a treballar el juny. "Es faran les feines prèvies: visites als comerços, campanya informativa i el setembre començarà el porta a porta comercial".

El pas següent serà l'inici de canvi del model domiciliari, "al llarg de la tardor". La ciutadania haurà de fer servir contenidors controlats i tancats de la brossa en general, l'orgànica i els envasos.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Ja fa un any i mig que el Pont de Vilomara i Rocafort va establir el nou model de recollida de residus

Notícia

Es tracta del primer pas per a la implantació d’un nou model que inclourà també la recollida de les deixalles domèstiques a través de contenidors intel·ligents. El canvi s’emmarca en la lluita contra el canvi climàtic, en la promoció de l’economia circular i en el compliment de la normativa europea. La campanya que acompanyarà el desplegament té l’objectiu de positivitzar el fet de reciclar, fent que la ciutadania se senti partícip del canvi per ajudar a fer de Manresa una ciutat pionera en l’acció contra l’emergència climàtica

Notícia

S'obren els punts de lliurament de les targetes per fer ús dels nous contenidors de recollida selectiva

Butlletí