Manlleu inicia una campanya per millorar la recollida selectiva de cartró als comerços

"Talla la capsa!" demana als comerciants que col·laborin en aquest servei que es presta des de la deixalleria municipal
Font: Aj. Manlleu
31/03/2008 - 00:00

El Server de Medi Ambient de l'Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de l'Ajuntament de Manlleu ha posat en marxa la campanya "Talla la capsa!", adreçada a tots els comerços del municipi. L'objectiu és potenciar i millorar la recollida porta a porta del cartró comercial, un servei que es presta des de la deixalleria municipal tots els dijous al matí.

Tots els comerços del municipi rebran una carta on es demana la seva col·laboració en aspectes com no deixar el cartró al carrer tota la nit, tallar i/o plegar les caixes i evitar que obstaculitzin el pas dels vianants pel carrer. La carta ve acompanyada d'un cúter serigrafiat amb el lema de la campanya i del calendari de recollides.

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Torrelles de Foix amb el suport de la Mancomunitat Penedès-Garraf i la Diputació de Barcelona, inicia la campanya “Raons de pes” que fomenta la compra a granel en el comerç local per reduir els envasos d’un sol ús.

Notícia

Durant la Setmana Europea de Prevenció de residus les 19 escoles que formen part d'Escoles + sostenibles de Sant Feliu han dut a terme diferents accions simbòliques per visibilitzar aquest projecte.

Acte
12/12/2023 - 09:00
El Born Centre de Cultura i Memòria. Plaça comercial, 12. Barcelona.

Butlletí