L’Espai Innova, un recull de projectes innovadors en agricultura ecològica

10 testimonis d’experiències innovadores entorn l’agricultura ecològica
Font: CEDRICAT
13/10/2012 - 00:00
El recull on-line de 10 testimonis d'experiències innovadores entorn l'agricultura ecològica,  es va presentar el passat dissabte dia 6 d'octubre a la Fira Ecoviure de Manresa. Aquesta iniciativa ha estat  impulsada pel  CEDRICAT en el marc del projecte Llavorae.cat

Les deu experiències de l'Espai Innova es situen a diferents punts de l'àmbit territorial català i treballen en temàtiques diferents (alimentació, sensibilització, formació, agricultura, etc),  però totes elles tenen en comú que giren entorn l'agricultura ecològica i presenten un tret diferencial i innovador que els aporta valor afegit. Les deu experiències són: la Caseta de la Coma de Burg, Can Perol, associació Mediambiental La Sínia, la PACA, restaurant el Fort d'Ullastret, el Pa d'en Pitus, embotits la Gleva, Associació Vida Sana, el projecte Hortus Aprodiscae i Cal Pauet.

Per a cadascuna de les 10 experiències, s'ha realitzat un vídeo en el qual els seus responsables expliquen  breument el projecte, les motivacions que els van dur a impulsar-lo, quina valoració en fan i quins consells  donarien a algú que volgués iniciar una activitat similar. Aquestes iniciatives es poden consultar a la web de l'Espai Innova.

Municipis: 

Relacionats

Article

El Parc de la Sequia de Manresa estrena nova mascota per promocionar les activitats infantils i familiars

Notícia

La fira —centrada en la sostenibilitat ambiental, social i econòmica— inicia la preparació de la que serà la 23 edició,  amb la voluntat de continuar consolidant-se a la ciutat

Notícia

L'objectiu és que els escolars prenguin consciència de la importància de mantenir la biodiversitat en el medi urbà i de preservar el bosc de ribera a l’entorn del riu. Revisar i muntar caixes de nius d’ocells i construir hotels d’insectes són algunes de les propostes, que es programen per primera vegada en aquest format.

Butlletí