L'Ajuntament de Collbató gestionarà el servei de l'aigua

Ajuntament de Collbató
16/02/2016 - 11:23

El servei de subministrament d'aigua potable de Collbató, que ara gestiona l'empresa Sorea, tornarà a mans de l'Ajuntament a partir de l'1 d'abril. Així ho va aprovar l'últim ple municipal. El govern aposta per la gestió directa a través del Consorci Públic per a la Gestió Integral d'Aigües de Catalunya per reduir els costos de la compra d'aigua.

 

La venda d'aigua per al 2016 a Collbató es basarà en una estructura tarifària més justa

La remunicipalització de l'aigua aprovada al ple extraordinari permetrà la gestió directa de l'aigua, la millora de la xarxa i la utilització de l’aigua dels pous. Amb aquestes accions combinades es preveu un escenari en el qual la reducció de costos portarà a la reducció de tarifa i a disposar d’un marge suficient per abordar les inversions, amortitzacions i bonificacions ecològiques i socials de la tarifa. S’estima que en aquest període de 20 anys es podrà reduir progressivament la tarifa fins al 12%, es podrà augmentar entre un 50 i un 70% el total d’aigua subministrada pels pous i, a més, s’augmentarà entre un 75 i un 80% el rendiment de la xarxa.

 

 

 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Acte
12/05/2021 - 00:00
Castellví de Rosanes
Acte
Article

La Janna Fredeluga és una investigadora i naturalista del Delta del Llobregat. S’ha quedat atrapada en un lloc amagat del Delta. Necessita la teva ajuda per trobar-la i rescatar-la. La Janna ens ha deixat pistes per a localitzar-la. Si superes totes les proves, ho aconseguiràs.

Butlletí