L’Ajuntament de Calella convoca una Taula sobre l’emergència climàtica

10/02/2020 - 11:00

La Taula comptarà amb tres especialistes: el geògraf Martí Boada, el biòleg marí Francesc Peters, i l’ornitòleg Enric Badosa.

Amb l’objectiu de buscar mesures per lluitar contra el canvi climàtic a nivell municipal, l’Ajuntament de Calella ha creat una Taula sobre l’Emergència Climàtica formada per agents locals de diferents àmbits, tant econòmic, com social, educatiu i de recerca. Formaran part d’aquesta taula representants dels grups municipals, així com tres especialistes designats per l’equip de govern: el geògraf especialitzat en medi ambient Martí Boada, el biòleg marí Francesc Peters, i l’ornitòleg Enric Badosa. 

Es preveu que la primera trobada de la Taula sigui al mes de febrer i, durant la primera sessió, la mateixa taula decidirà la periodicitat de les properes sessions. La Taula treballarà, calendaritzarà i desenvoluparà un pla municipal de resposta a l’emergència climàtica.

Aquesta taula sorgeix de la moció presentada pels grups municipals de Junts per Calella, ERC, Calella en Comú i CUP al Ple Ordinari del 3 d’octubre de 2019 en suport a la tercera vaga pel clima del 27S i per l’emergència climàtica i que va comptar amb els vots a favor de tots els assistents.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Reportatge
COP28. Un reportatge d'UNICEF

Com conscienciar els nens i nenes amb esperança i optimisme.

Notícia

Els 15 projectes de les Subvencions pel Clima d’enguany es van donar a conèixer en una jornada on van poder fer contactes entre les persones referents i treballar plegades per construir una ciutat més sostenible.
 

Notícia
COP28

Els esforços per limitar l'escalfament a 1,5 °C estan fracassant en tots els sentits, i els avenços recents realitzats en tots els indicadors, excepte les vendes de cotxes elèctrics, estan molt endarrerits en el ritme i l'escala necessaris per abordar la crisi climàtica, segons l'informe State of Climate Action 2023.

Butlletí