L'Ajuntament d'Argentona valida el model de recollida porta a porta del Cros

Font: Ajuntament d'Argentona
21/03/2016 - 09:08

Un cop finalitzat el procés participatiu amb els veïns del barri del Cros d'Argetona, l'Ajuntament ha acordat impulsar el sistema en què serà el mateix servei de recollida que deixi i reculli cada dia el contenidor de cada comunitat.

L'Ajuntament d'Argentona va convocar els presidents de les comunitats del barri del Cros per validar el model de recollida de la brossa porta a porta. Durant el mes de febrer l'Ajuntament va plantejar tres models alternatius de recollida per tal que el veïnat escollís una de les opcions.

La reunió va comptar amb la presència dels regidors Susana López, Aina Gómez i Guillem Saleta, que van repassar les accions realitzades amb els veïns i el calendari de implantació.

La posada en marxa del nou model es farà efectiu a principis d'octubre. Des de l'àrea de Medi Ambient, abans de l'agost i durant el mes de setembre, es durà a terme una campanya informativa i de sensibilització que anirà acompanyada de la distribució de diversos materials, com el cubell d'orgànica o les bosses destinades a recollir la fracció de rebuig, entre d'altres. Un equip d'informadors ambientals acompanyaran els veïns i veïnes també durant les primeres setmanes en què es posi en marxa el sistema porta a porta.

El calendari de recollida que se seguirà al barri del Cros serà el mateix que funciona al centre urbà i a Madà. Durant la trobada els regidors i tècnics municipals van respondre i resoldre alguns dubtes i qüestions plantejats pels veïns.


 

Municipis: 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El barri residencial de Vistalegre de Mataró adopta un sistema de llençar la brossa i recollida de residus mixt entre els existents a les urbanitzacions i el del Centre

Article

Aquest és el balanç de les primeres setmanes de funcionament del servei de recollida selectiva, que s'aplica a un miler de llars de vuit urbanitzacions de Mataró.

Article

Sarrià compleix amb l’obejctiu de reciclatge que marca la UE 12 anys abans del previst

Butlletí