La Xarxa publica un nou catàleg de producte interactiu i virtual

Redacció
17/10/2011
Amb l'objectiu d'informar als nous representants dels municipis membres de la Xarxa dels materials dels quals ja es disposa i, especialment, en referència als productes, continguts i coneixement generats i recopilats en el darrer mandat, la Xarxa presenta un nou Catàleg de productes de la Xarxa de ciutats i pobles cap a la sostenibilitat.

Quina feina s'ha fet fins ara ?
Per tal que tothom pugui accedir i tenir coneixement de tota la feina desenvolupada per la Xarxa en els seus més de 14 anys d'història i, en especial, els productes i coneixement generat en el darrer mandat, la Xarxa presenta el nou Catàleg virtual i interactiu de productes de la Xarxa, totalment actualitzat.

Cal destacar que els continguts del Catàleg es troben ordenats per temàtiques, tipologies i formats (paper, virtual, vídeo) per facilitar l'ordre i cerca en funció de l'interès del lector/a. I els productes i activitats més antics es troben fora de catàleg i queden referenciats en les corresponents Memòries.

Relacionats

Article

La Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) d'aquest any tindrà com a lema "Per una mobilitat sense emissions" i se celebrarà del 16 al 22 de setembre. Des de la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat us hem recopilat alguns recursos educatius virtuals per a promoure la Setmana i animar als ens locals a adherir-vos amb accions de difusió virtuals.

Butlletí