La Taula sobre l’Emergència Climàtica de Calella va iniciar els seus treballs

Font: Ajuntament de Calella i Radio Marina

23/03/2020 - 08:00

La jornada va comptar amb una conferència a càrrec dels tres experts que formen part de la taula: el geògraf Martí Boada, el biòleg marí Francesc Peters i l’ornitòleg Enric Badosa.

Martí Boada ha destacat perquè es considera una situació d’emergència. Aquesta taula haurà de determinar quines accions es poden fer per mitigar els efectes del canvi climàtic: pensar globalment i actuar de manera local.  La taula arriba després de les conseqüències del temporal Glòria. El geògraf opina que els processos s’han accelerat i la capacitat de reacció davant aquests fenòmens s’ha escurçat.

En aquesta primera trobada s’ha decidit la periodicitat de les sessions i s’ha posat fil a l’agulla per aconseguir els seus objectius: planificar i desenvolupar un Pla Municipal de resposta a l’emergència climàtica.


Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El Punt d’Assessorament Energètic vol donar respostes als dubtes de la ciutadania i poder dotar d’assessorament energètic als ciutadans que ho sol·licitin

Notícia

L’Ajuntament de Mataró ha presentat l’estratègia Mataró pel clima i ha fet balanç de les accions de mitigació i adaptació al canvi climàtic.

Butlletí