La Geocerca arriba a Mollet

Font: Ajuntament de Mollet del Vallès
11/05/2016 - 09:18

L'Ajuntament de Mollet del Vallès, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha organitzat un taller gratuït de Geocerca per donar a conèixer en què consisteix, com es practica i quins són els requisits per participar-hi. El taller es farà a Can Borrell el proper 12 de maig.

La Geocerca és un joc a l'aire lliure que consisteix a trobar "tresors" amb l'ajut de dispositius GPS. Els participants s'han de guiar per unes coordenades concretes i a partir d'aquí intentar trobar el que han amagat els altres jugadors. L'interès que desperta aquesta activitat també el provoca el fet de ser un divertit joc per als amants de la natura i l'esport. Amb aquest taller, els participants podran aprendre les tècniques necessàries per participar-hi.  

Per fer el taller és necessari un receptor GPS d'activitat esportiva (no serveixen els navegadors per a vehicles) o bé un dispositiu Apple o Android amb receptor GPS. També cal tenir instal·lada l'aplicació de Geocerca al dispositiu.

Abans d'iniciar el taller es recomana registrar-se a Geocaching.com. El taller, que és gratuït, es farà el 12 de maig de 18 a 21h i està adreçat a les persones de totes les edats, tot i que els menors de 12 anys hauran d'anar acompanyats d'una persona adulta. Les inscripcions es poden fer a qualsevol centre cívic de Mollet.

Així mateix, a partir del dia 12 es donarà el tret de sortida a 7 rutes de Mollet  on hi haurà diferents geoamagatalls relacionats amb el medi ambient amb àmbits com ara la mobilitat, els residus, la biodiversitat, l'energia o l'aigua. Es tracta d'àmbits pels quals Mollet del Vallès ha estat guardonada amb l'European Green Leaf.  


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Es pot accedir a tot un seguit de continguts educatius, recursos, vídeos i informacions sobre temes relacionats amb la prevenció de residus, l’alimentació saludable, el malbaratament i reaprofitament alimentari, o projectes d’educacióambiental com l’Hort de Can Borrell, el projecte Green Love sobre joves i ecologia o el projecte per fer Melmelada de taronges urbanes Santa Rosa, feta amb taronges de la ciutat i processada a l’Obrador de Gallecs.

Notícia
EL nou equipament d'El Falgar | Griselda Escrigas

EL nou equipament d'El Falgar | Griselda Escrigas

L’Ajuntament planteja una fórmula público-privada per la gestió de l’espai situat al costat del Congost, a Llerona

Article

Geoblau dinamitza aquest hort comunitari i ensenya a les entitats i a les persones que s'hi apropen a cuidar-lo i a fer-lo reeixir

Butlletí