La Fundació Lleida 21 promourà l'educació ambiental i l’impuls a projectes d’energia solar fotovoltaica

09/12/2022 - 09:08

El Patronat ha aprovat el pressupost i el pla d'activitats per a 2023 d'aquest ens municipal

El Patronat de la Fundació Lleida 21 ha aprovat avui el seu pressupost, que ascendeix a 383.000 euros, i el pla d'activitats per a l'any 2023, en el qual continuarà desenvolupant la seva tasca d'educació i sensibilització ambiental, on destaquen programes com l'Agenda 21 Escolar, Lleida en Viu, +biodiversitat i les Ecoactivitats.

En la trobada, també s'ha informat els membres del Patronat de la voluntat de contractar un segon tècnic per a l'Agència de l'Energia de Lleida, que depèn d'aquesta fundació, per tractar qüestions d'emergència climàtica i energia i poder atendre l'increment de sol·licituds d'assessorament per a la implantació d'energia solar fotovoltaica.

Una altra de les línies de treball serà l'impuls a la campanya de captació de patrocinis "Empreses Lleida en Verd", per tal de promoure que el sector empresarial s'impliqui en projectes ambientals a la ciutat.

Durant l'any 2023, també es vol potenciar el viver d'agricultors de Rufea, reforçant l'assessorament, acompanyament en projectes i la disponibilitat de maquinària compartida, com una via per l'emprenedoria, la innovació i la diversificació agrària a l'Horta de Lleida.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

L'Agència ha fet 383 assessoraments de temàtiques diverses. Aquest dimarts s’ha reunit el Patronat de la Fundació Lleida 21, que ha aprovat la memòria d’activitats i els comptes del 2022. Les Ecoactivitats i Lleida en Viu han registrat xifres de participants prepandèmia.

Notícia

L’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Diputació crea jocs d’escapada sobre el medi natural de les comarques de Lleida per a estudiants d’entre 8 i 12 anys

Article

Es promourà un pla de plantació dins el Pla de Millora de l’Espai Públic i d’acord amb els suggeriments del grup Escocells Lleida.

Butlletí