La Diputació de Barcelona serà present a la novena edició de CONAMA

El Congrés reservarà novament un espai per a les administracions locals
Font: Diba.cat
28/07/2008 - 00:00

El diputat de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Joan Antoni Baron, i el president de la Fundació CONAMA, Gonzalo Echagüe, han signat un conveni de col·laboració per a afavorir el desenvolupament de la novena edició del Congrés Nacional de Medi Ambient (Cimera del desenvolupament sostenible), que se celebrarà el mes de desembre.

L'acord posa de manifest la tasca de protecció del medi que estan duent a terme les administracions locals i, igual com ja es va fer en edicions anteriors, es reserva, i ara s'amplia, un espai per a les administracions locals, que té el nom de 3a Trobada Local.

Al llarg dels tres dies de Trobada Local es concentraran aquelles activitats de major interès per als municipis, com ara el desenvolupament de les agendes 21 locals i dels observatoris de sostenibilitat, i l'aplicació de plans d'acció de lluita contra el canvi climàtic.

Aquest afavoreix la participació dels municipis en les activitats del congrés i facilita la inscripció gratuïta a tots aquells que han manifestat el seu compromís amb la protecció del medi, alhora que els hi ofereix una plataforma per intercanviar experiències i fer aprenentatges dels recorreguts més eficaços en la conservació del medi.

La Diputació de Barcelona comptarà amb un estand per donar a conèixer les seves actuacions i la dels municipis de la província, on es podran veure els avenços aconseguits en els darrers dos anys.

Relacionats

Butlletí