La Diputació de Barcelona promou el Dia Internacional de les Muntanyes

Redacció
05/12/2011 - 00:00

Amb motiu del Dia Internacional de les Muntanyes, el pròxim diumenge 11 de desembre, la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona promou la comunicació entre muntanyes mitjançant la connexió a canals de vídeo, enllaços web i xarxes socials. Per això proposa a tothom que enviï fotos o vídeos des de les muntanyes a la web de la xarxa o als seus canals de Facebook i Twitter. Es penjaran en una pàgina especial dins el web de la Xarxa de Parcs Naturals.

La commemoració del Dia Internacional de les Muntanyes, designada per la ONU l'any 2003, té com a objectiu conscienciar de la importància que tenen les muntanyes per a la vida i pel desenvolupament sostenible.

Serveix també per a promoure la creació d'aliances amb la finalitat d'introduir millores a les muntanyes i a les terres altes del món. Enguany està dedicat a les Muntanyes i els Boscos, per tal de posar en relleu la importància que tenen els boscos muntanyencs, crucials per a la salut ecològica del món.

La Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, participarà en la celebració, tot sumant-se als actes organitzats per l'Agenda 21 Local de Dénia. Aquest dia, als espais integrats a la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, es promourà la comunicació entre muntanyes, mitjançant la connexió a canals de vídeo, enllaços web i xarxes socials. Us animem a que el dia 11, pugeu als cims i us connecteu per fer causa comuna en favor de les muntanyes d'arreu del món!

Podeu enviar les fotos o els vídeos a l'adreça electrònica: xarxaparcs@diba.cat i també insertar-ho directament al Facebook de la Xarxa de Parcs Naturals. A més, podeu fer 'piulades' citant el Twitter de @xarxadeparcs.

 

AdjuntMida
Image icon dia-muntanyes.jpg54.07 KB

Relacionats

Notícia

L’Institut Santa Eulàlia de l’Hospitalet de Llobregat està treballant juntament amb l’Assemblea de Cooperació per la Pau (ACPP) i la Cooperativa Tarpuna un projecte centrat en l’emergència climàtica i la sostenibilitat ambiental. L’alumnat participant en el projecte ha revisat si es fa prou bé la separació de residus a la ciutat participant en una Mapathon de residus. Les conclusions extretes subratllen que es necessita posar atenció a la gestió de residus, ja que la majoria de contenidors presentaven impureses.

Article

L’Ajuntament del Prat de Llobregat organitza una formació, en el marc de la Xarxa ‘Al Prat, escoles més sostenibles’, dirigida als docents cada curs escolar. Aquest curs 21/22 es treballa la metodologia de la indagació científica amb continguts ambientals.

Notícia

La regidora de Recursos Humans i Medi Ambient ha publicat al perfil del contractant la licitació del contracte per a la planificació i execució d’un programa de conscienciació ambiental que ha de suport a polítiques de sostenibilitat impulsades per l’Ajuntament de Reus i dirigides als centres educatius i entitats. El contracte surt amb un pressupost de licitació del 50.000 euros i tindrà una vigència de 2 anys.

Butlletí