La Diputació de Barcelona promou el Dia Internacional de les Muntanyes

Redacció
05/12/2011 - 00:00

Amb motiu del Dia Internacional de les Muntanyes, el pròxim diumenge 11 de desembre, la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona promou la comunicació entre muntanyes mitjançant la connexió a canals de vídeo, enllaços web i xarxes socials. Per això proposa a tothom que enviï fotos o vídeos des de les muntanyes a la web de la xarxa o als seus canals de Facebook i Twitter. Es penjaran en una pàgina especial dins el web de la Xarxa de Parcs Naturals.

La commemoració del Dia Internacional de les Muntanyes, designada per la ONU l'any 2003, té com a objectiu conscienciar de la importància que tenen les muntanyes per a la vida i pel desenvolupament sostenible.

Serveix també per a promoure la creació d'aliances amb la finalitat d'introduir millores a les muntanyes i a les terres altes del món. Enguany està dedicat a les Muntanyes i els Boscos, per tal de posar en relleu la importància que tenen els boscos muntanyencs, crucials per a la salut ecològica del món.

La Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, participarà en la celebració, tot sumant-se als actes organitzats per l'Agenda 21 Local de Dénia. Aquest dia, als espais integrats a la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona, es promourà la comunicació entre muntanyes, mitjançant la connexió a canals de vídeo, enllaços web i xarxes socials. Us animem a que el dia 11, pugeu als cims i us connecteu per fer causa comuna en favor de les muntanyes d'arreu del món!

Podeu enviar les fotos o els vídeos a l'adreça electrònica: xarxaparcs@diba.cat i també insertar-ho directament al Facebook de la Xarxa de Parcs Naturals. A més, podeu fer 'piulades' citant el Twitter de @xarxadeparcs.

 

AdjuntMida
Image icon dia-muntanyes.jpg54.07 KB

Relacionats

Notícia

El programa Naturalitza’t de l’Ajuntament de Cambrils ha finalitzat el curs amb una trobada dels centres educatius per compartir idees i propostes. L’alumnat va exposar els projectes mediambientals treballats a classe en un mercat d’experiències a la plaça de la Vila obert a tota la ciutadania.

Article

Una vintena d'alumnes de 4t d'ESO de l'IES La Vall del Tenes creen terraris sostenibles i autosuficients. L'Ajuntament de Santa Eulàlia hi ha col·laborat amb la compra del material.​

Notícia

S'han realitzat diversos tallers per a nens i nenes amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de separar els residus i les conseqüències de males pràctiques.

Butlletí