La Bicicletada Besòs-Decabike aplega uns 800 ciclistes

Font: Ajuntaments de Santa Coloma de Gramenet, Mollet i Montornès del Vallès
31/05/2016 - 08:27

La 14a Bicicletada Besòs-Decabike va omplir gran part dels camins fluvials de la Conca del Besòs diumenge. Uns 800 participants, tot i la previsió de pluja, van completar la marxa amb bicicleta amb sortides coordinades des de Granollers, Montornès i Parets.

Enguany, es va unificar l’horari a totes les sortides. Així, a les 9.30 hores, l’alcalde Josep Mayoral, a Granollers (riu Congost); l’alcalde José Antonio Montero, a Montornès del Vallès (riu Mogent); i la vicepresidenta del Consorci, Neus Garcia, amb el regidor d’Esports del consistori paretà, Dídac Cayuela, a Parets del Vallès (riu Tenes), donaven el tret de sortida a la pedalada a cadascun dels municipis amb el tradicional tall de la cinta. De Granollers, van iniciar camí uns 500 participants, que van recórrer els 24 km fins a mar, a Sant Adrià de Besòs. Uns 70 ho van fer des de Montornès del Vallès (19,5 km) i un centenar van escollir la nova sortida de Parets del Vallès, que van pedalar 22,5 km i van passar pel nou tram arranjat de camí fluvial. A les 10.30 hores, i segons el previst, s’incorporaven al recorregut la resta de ciclistes a Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet. La sortida de Parets, que s'incorporava com a nou punt de d'inici de recorregut, ha estat possible gràcies al projecte de millora i connectivitat que s'ha dut a terme darrerament al tram final del camí fluvial del Tenes.

Cap a les 12 hores ja havien arribat pràcticament tots els participants al Parc Fluvial del Besòs, a Sant Adrià de Besòs, on la botiga Decathlon Port Fòrum-Sant Adrià va organitzar, per segon any consecutiu, una gran festa de l’esport oberta a tothom amb ping-pong, futbol en camp petit inflable per als menuts, zumba i tir amb arc. A més, va habilitar un aparcament per a les bicicletes.

La Bicicletada del Besòs-Decabike està organitzada pel Consorci per a la Defensa de la Conca del riu Besòs amb la Federació Catalana de Ciclisme i l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs. També compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i dels ajuntaments de Granollers, Martorelles, Montcada i Reixac, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles i Santa Coloma de Gramenet.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L’actualització del sis plafons que fan una proposta de recorregut circular l’ha fet el Consorci del Besòs a petició de l’Ajuntament de Montcada i Reixac i també s’ha adaptat per a les persones amb discapacitat visual.

Notícia

També centrarà el seu treball en mantenir aquells espais que ja han recuperat durant aquests anys. Aquests són alguns dels objectius del nou Pla Estratègic de l’organisme, que també fa especial èmfasi en la divulgació i conscienciació de la Fundació Rivus i el pla viu el Besòs.

Acte
30/04/2021 - 18:00
Escola de Natura de Parets del Vallès

Butlletí