La llera del riu Llobregat a l'Hospitalet es converteix en aula

Font: LHdigital

18/04/2024 - 08:58

600 alumnes d’una dotzena d’escoles i instituts de la ciutat han participat en una jornada d’educació ambiental a la llera del riu per commemorar el Dia Mundial de l’Aigua. Tot un seguit d’activitats i tallers que han proposat els estudiants de secundària per  divulgar entre els més joves les conseqüències que  poden tenir les nostres accions sobre el medi ambient.

 

És el cas dels alumnes del Mercè Rodoreda que han començat la jornada de divendres recollint una mostra d’aigua del riu per analitzar la seva qualitat. I és que en episodis de sequera la concentració de clorurs pot ser més elevada de l’habitual.

En un altre taller, els alumnes del Centre d’Estudis Joan XXIII han donat a conèixer les espècies invasores que habiten al riu Llobregat

David Gómez, regidor de manteniment i serveis, espai públic ha assegurat que aquesta jornada té “un doble objectiu. Sensibilitzar sobre la importància de cuidar el planeta i que els joves coneguin aquesta part de la ciutat”,

La celebració del Dia de l’Aigua clourà aquest diumenge amb diversos tallers d’educació ambiental a la riba del riu, una pedalada i una caminada aptes per a tota la família.

 


 

Categories: 

Relacionats

Acte
17/03/2024 - 10:00
Carrer Verge de Montserrat. Cornellà de Llobregat
Notícia

Aquest curs 44 centres educatius, vuit d’ells escoles bressol, han format part de la xarxa L’H Escoles Sostenibles.

Butlletí