Hi ha solucions sostenibles als reptes actuals?

CX La Pedrera acull debats per trobar solucions sostenibles als reptes actuals
Font: Fundació Fòrum Ambiental
12/09/2011 - 00:00

Fòrum ambiental i l'Obra Social de CatalunyaCaixa inicien aquest 13 de setembre, amb la conferència "Post-crisi econòmica i financera: un nou marc per a les polítiques econòmiques i de sostenibilitat mundial" a càrrec del Sr. Antón Costas, un cicle de conferències per a reflexionar i trobar solucions sostenibles als reptes que es plantegen en la societat actual. Sota el nom Parlant de la sostenibilitat en un marc global, experts de primera línea presentaran a debat les seves propostes en 10 sessions amb la voluntat d'aprofundir en el concepte d'un futur diferent i per tant amb polítiques diferents, esbossant el nou marc de polítiques econòmiques i de sostenibilitat, més convenients a cada nivell de territori d'aplicació.

La Fundació Fòrum Ambiental fa temps que vol debatre qüestions que invitin a reflexionar, de forma realista, sobre els canvis de regles explícites i implícites del món actual. Per la seva part, l'Obra Social de CatalunyaCaixa, amb aquest cicle de debats, continua apostant per la línia iniciada fa un parell d'anys amb les conferències sobre canvi climàtic i les mesures d'adaptació a aquesta problemàtica d'abast mundial.

El cicle que tindrà lloc a La Pedrera compta també amb el suport de la Generalitat i la co-organització de diferents col·legis professionals, ajuntaments, el CADS, i la diputació de Barcelona entre altres.

Més informació aquí

Relacionats

Butlletí