Gairebé 8.000 kg de brossa recollida durant la nit de Sant Joan a Calella

28/06/2018 - 07:51

Els serveis de neteja de l’Ajuntament de Calella recullen 7.800 kg de deixalles generades durant la revetlla de Sant Joan a la ciutat.

Com cada any, la platja Gran de Calella va ser el principal lloc de trobada de la nit de dissabte per celebrar la revetlla de Sant Joan. I, un any més, l’incivisme va quedar evidenciat amb la quantitat de brossa que es va recollir de la platja. Poc després de les sis del matí, els equips de neteja de l’Ajuntament de Calella van fer un gran esforç per deixar la sorra a punt per a que els banyistes poguessin gaudir d’una platja en condicions.

En total, els serveis de neteja de l’Ajuntament de Calella van recollir 7.800 kg de deixalles: 1.800 kg d’envasos, 2.500 kg de cartró, 1.000 kg de vidre i 2.500 kg d’escombraries.

Des de l’Ajuntament de Calella volem recordar que, tant important és gaudir de la festa com mantenir una conducta cívica i responsable, especialment en revetlles i Festes Majors. Entre tots hem d’aconseguir que Calella es mantingui neta.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

Vídeo creat en el marc de la campanya "A Sant Feliu, dràstics amb els plàstics", impulsada per l'Oficina de Serveis Ambientals de l'Ajuntament en col·laboració amb els centres educatius de la xarxa Escoles + Sostenibles i entitats del municipi per conscienciar sobre la importància dels ecosistemes marins.

Article

Mou-te pel zero! és una campanya impulsada per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú conjuntament amb Go Zero Waste amb l’objectiu de promoure la reducció de residus i el comerç local a través de reptes a l’abast de tothom.

Acte
01/07/2021 - 00:00
Biblioteca P. Gual i Pujades. Riera Sant Domènec 1. Canet de Mar

Butlletí