Gairebé 8.000 kg de brossa recollida durant la nit de Sant Joan a Calella

28/06/2018 - 07:51

Els serveis de neteja de l’Ajuntament de Calella recullen 7.800 kg de deixalles generades durant la revetlla de Sant Joan a la ciutat.

Com cada any, la platja Gran de Calella va ser el principal lloc de trobada de la nit de dissabte per celebrar la revetlla de Sant Joan. I, un any més, l’incivisme va quedar evidenciat amb la quantitat de brossa que es va recollir de la platja. Poc després de les sis del matí, els equips de neteja de l’Ajuntament de Calella van fer un gran esforç per deixar la sorra a punt per a que els banyistes poguessin gaudir d’una platja en condicions.

En total, els serveis de neteja de l’Ajuntament de Calella van recollir 7.800 kg de deixalles: 1.800 kg d’envasos, 2.500 kg de cartró, 1.000 kg de vidre i 2.500 kg d’escombraries.

Des de l’Ajuntament de Calella volem recordar que, tant important és gaudir de la festa com mantenir una conducta cívica i responsable, especialment en revetlles i Festes Majors. Entre tots hem d’aconseguir que Calella es mantingui neta.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Té com a objectiu disminuir en un 52% la generació de residus per càpita el 2026

Article

Es tracta d’una escultura de l’artista Rosendo Porro Cuesta, del taller L’Enclusa, que serveix de contenidor, i que té com a objectiu el fet de fomentar el reciclatge dels plàstics als espais naturals, com ara la platja

Acte
20/09/2021 - 00:00
Sant Ramon 42. Tordera

Butlletí