Gairebé 8.000 kg de brossa recollida durant la nit de Sant Joan a Calella

28/06/2018 - 07:51

Els serveis de neteja de l’Ajuntament de Calella recullen 7.800 kg de deixalles generades durant la revetlla de Sant Joan a la ciutat.

Com cada any, la platja Gran de Calella va ser el principal lloc de trobada de la nit de dissabte per celebrar la revetlla de Sant Joan. I, un any més, l’incivisme va quedar evidenciat amb la quantitat de brossa que es va recollir de la platja. Poc després de les sis del matí, els equips de neteja de l’Ajuntament de Calella van fer un gran esforç per deixar la sorra a punt per a que els banyistes poguessin gaudir d’una platja en condicions.

En total, els serveis de neteja de l’Ajuntament de Calella van recollir 7.800 kg de deixalles: 1.800 kg d’envasos, 2.500 kg de cartró, 1.000 kg de vidre i 2.500 kg d’escombraries.

Des de l’Ajuntament de Calella volem recordar que, tant important és gaudir de la festa com mantenir una conducta cívica i responsable, especialment en revetlles i Festes Majors. Entre tots hem d’aconseguir que Calella es mantingui neta.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article
Ja disposa de bosses compostables als dispensadors per la recollida d’excrements de gossos.

El ple de novembre de l'Ajuntament de Tiana ha aprovat per unanimitat eliminar els plàstics d’un sol ús en els edificis municipals i a les activitats organitzades per l’ens públic.

La moció insta a l’Ajuntament a que tota activitat organitzada directament pel consistori tingui prohibit utilitzar plàstic d’un sol ús a partir de l’any 2020, en consonància amb les directives europees.

Notícia
S'ha celebrat la 2a edició de l'Acció Platges Met i l'acció "Barceloneta és mar" per protegir i defensar les platges

Butlletí