Es posa en marxa la pàgina web sobre el pla de gestió de les ZEPA de la plana de Lleida

www.zepasponent.cat anirà actualitzant tota la informació del procés d'elaboració d'aquest pla
Font: Gencat
15/01/2010

El pla de gestió de les Zones d'Especial Protecció per a les Aus (ZEPA) de la plana de Lleida és un document en elaboració per part del Departament de Medi Ambient i Habitatge i el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Real, ja que aquestes zones són eminentment agrícoles.  La coordinació de les actuacions s'efectua des del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, i s'ha constituït una mesa d'experts perquè assessorin aquest procés.

La participació pública és un dels eixos fonamentals de l'elaboració d'aquest pla de gestió. La participació s'estructura a partir de sessions públiques on s'hi convida els principals agents socials. També s'ha obert una pàgina web, www.zepasponent.cat, on hi ha una secció dedicada a la participació. Hi ha tota la informació sobre aquest procés i un formulari per fer arribar suggeriments sobre el pla de gestió.

En aquesta pàgina es podrà seguir l'evolució del procés d'elaboració del pla de gestió de les ZEPA de la plana de Lleida. També es podrà consultar el calendari i les reunions previstes per poder fer comentaris.   

L'objectiu d'aquest procés participatiu és que els plans de gestió de les ZEPA de la plana de Lleida tinguin en compte les necessitats i els punts de vista de la ciutadania i de les persones afectades.

Relacionats

Butlletí