Es celebra la vuitena edició d’ECO Sant Cugat

Una fira comercial, aquest 26 de setembre, tanca una de les mostres catalanes basada en el medi ambient i la sostenibilitat

Redacció

24/09/2010 - 00:00
Una fira comercial d'estands i expositors, que es celebra aquest 26 de setembre, tanca l'edició d'Eco Sant Cugat, a Sant Cugat Sesgarrigues, una de les poques mostres de Catalunya basada en el Medi Ambient i la Sostenibilitat i que enguany arriba a la vuitena edició.

Un seguit d'activiats com ara conferències, exposicions, xarrades i altres activitats com ara bicicletades populars o tallers al voltant de la sostenibilitat, es celebren des d'aquest 24 de setembre. A més la Fira compta amb una Zona Gastronòmica i una Zona Infantil.

Entre les conferències i tallers, cal destacar "Què puc fer per estalviar a casa meva?" a càrrec de l'empresa Ara Energies renovables i Cubic estudi d'enginyeria que tindrà lloc aquest dissabte, o la xerrada-col·loqui sobre el Compostatge casolà i horts ecològics: experiència entre els veïns de Sant Cugat Sesgarrigues, organitzada per l'Associació Amics de la Font del Cuscó de Sant Cugat Sesgarrigues, que tindrà lloc diumenge.

La Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea de Medi Ambient, també col·labora amb l'exposició Gradua't en Energia, que s'ha obert al públic a partir de les 18.00 h de divendres, 24 de setembre, i que es podrà visitar dissabte de 18.00 a 21.00 h i diumenge entre les 10.00 i les 20.00 h al Club del Centre Cívic. A més, l'Àrea de Medi Ambient també hi serà present amb un estand propi, durant tot el diumenge.

Cal subratllar també que el vicepresident primer i diputat d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Josep Mayoral, participarà en l'acte oficial que es celebra aquest diumenge a la Fira.

Relacionats

Acte
22/09/2022 - 00:00
Sant Cugat Sesgarrigues
Notícia

El programa Naturalitza’t de l’Ajuntament de Cambrils ha finalitzat el curs amb una trobada dels centres educatius per compartir idees i propostes. L’alumnat va exposar els projectes mediambientals treballats a classe en un mercat d’experiències a la plaça de la Vila obert a tota la ciutadania.

Article

Una vintena d'alumnes de 4t d'ESO de l'IES La Vall del Tenes creen terraris sostenibles i autosuficients. L'Ajuntament de Santa Eulàlia hi ha col·laborat amb la compra del material.​

Butlletí