Es celebra la vuitena edició d’ECO Sant Cugat

Una fira comercial, aquest 26 de setembre, tanca una de les mostres catalanes basada en el medi ambient i la sostenibilitat

Redacció

24/09/2010 - 00:00
Una fira comercial d'estands i expositors, que es celebra aquest 26 de setembre, tanca l'edició d'Eco Sant Cugat, a Sant Cugat Sesgarrigues, una de les poques mostres de Catalunya basada en el Medi Ambient i la Sostenibilitat i que enguany arriba a la vuitena edició.

Un seguit d'activiats com ara conferències, exposicions, xarrades i altres activitats com ara bicicletades populars o tallers al voltant de la sostenibilitat, es celebren des d'aquest 24 de setembre. A més la Fira compta amb una Zona Gastronòmica i una Zona Infantil.

Entre les conferències i tallers, cal destacar "Què puc fer per estalviar a casa meva?" a càrrec de l'empresa Ara Energies renovables i Cubic estudi d'enginyeria que tindrà lloc aquest dissabte, o la xerrada-col·loqui sobre el Compostatge casolà i horts ecològics: experiència entre els veïns de Sant Cugat Sesgarrigues, organitzada per l'Associació Amics de la Font del Cuscó de Sant Cugat Sesgarrigues, que tindrà lloc diumenge.

La Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea de Medi Ambient, també col·labora amb l'exposició Gradua't en Energia, que s'ha obert al públic a partir de les 18.00 h de divendres, 24 de setembre, i que es podrà visitar dissabte de 18.00 a 21.00 h i diumenge entre les 10.00 i les 20.00 h al Club del Centre Cívic. A més, l'Àrea de Medi Ambient també hi serà present amb un estand propi, durant tot el diumenge.

Cal subratllar també que el vicepresident primer i diputat d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Josep Mayoral, participarà en l'acte oficial que es celebra aquest diumenge a la Fira.

Relacionats

Article

La Mancomunitat Penedès-Garraf inicia una campanya per abordar la problemàtica del residu tèxtil als municipis del territori. Amb la campanya "Està de Moda", es busca informar i conscienciar sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar les peces de roba per mitigar l'impacte ambiental.

Notícia

Donant continuïtat als treballs de seguiment i millora de la xarxa d'aigua del municipi que es realitzen de forma sostinguda, l'Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons ha contractat una empresa externa per fer una campanya de detecció de fuites a tota la xarxa d'aigua del municipi

Butlletí