Entren en funcionament els nous cubells del sistema Porta a Porta a Torrelles de Llobregat

Bona acollida de les novetats en el sistema de recollida de residus
13/07/2018 - 13:12

Des del 26 de juny, tothom haurà de treure les escombraries amb els nous materials del servei de recollida selectiva porta a porta.

Després de les primeres setmanes de funcionament dels canvis en el sistema Porta a Porta, l’Ajuntament de Torrelles valora positivament les millores introduïdes així com la resposta de la ciutadania, qui s’ha adaptat ràpidament a les novetats i ha participat activament en els canvis. No obstant això, el consistori vol recordar que cal respectar les noves indicacions del sistema Porta a Porta i treure la brossa utilitzant únicament els dos nous cubells i no amb bosses d’escombraries, ja que aquestes no seran recollides per l’empresa de neteja.

També es recorda que el nou Punt d’emergència, situat al costat del nou local de la Policia al carrer Dolça de Provença, entrarà en funcionament durant les primeres setmanes del mes de juliol i només es podrà accedir a ell amb la targeta identificativa.   Així doncs, el passat dimarts 26 de juny, Torrelles va posar en marxa les novetats del sistema Porta a Porta i des d’aquell dia, els veïns i les veïnes han de treure les escombraries amb dos nous cubells, que prèviament van haver de recollir als punts habilitats per fer-ho. 

A més, des del consistori es facilitarà una nova alternativa per aconseguir els cubells i la targeta identificativa per poder entrar al Punt d’emergència i a la Deixalleria. Durant els pròxims 15 dies, dos educadors ambientals visitaran cada llar del municipi que no ha pogut aconseguir els nous materials, per informar de les novetats del sistema Porta a Porta i alhora entregar els dos nous cubells. Si els veïns o les veïnes no hi són a casa en aquell moment, se’ls hi deixarà una nota explicant com poden recollir els nous materials ells mateixos apropant-se a l’Ajuntament.Recorda que aquesta setmana, dos educadors visitaran les llars que no han aconseguit els nous cubells. A més i de manera puntual, es recollirà la brossa encara que es tregui sense cubell.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Un any després de la posada en marxa del nou servei de recollida de residus a Collbató el balanç és molt positiu. La implantació de la recollida selectiva porta a porta de les 5 fraccions ha demostrat ser una bona opció, ja que la recollida selectiva ha augmentat, del 60 al 80%, i s’ha reduït la fracció resta gairebé a la meitat, del 40 al 20%.

Article
Va ser el primer municipi amb aquest sistema a Catalunya

Actualment, Tiana està posicionat com el poble de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb el percentatge més elevat de recollida selectiva.

Notícia
Després de les primeres setmanes, el porta a porta es consolida

Des del pasat 1 d'abril, la recollida selectiva de residus porta per porta es realitza al centre de Manacor, a Mallorca. L’Ajuntament va repartir als veïnats calendaris on s’especifica quina fracció se’n pot treure cada dia, i també poals per dipositar la matèria orgànica. L’objectiu és facilitar el reciclatge.

Butlletí