Entren en funcionament els nous cubells del sistema Porta a Porta a Torrelles de Llobregat

Bona acollida de les novetats en el sistema de recollida de residus
13/07/2018 - 13:12

Des del 26 de juny, tothom haurà de treure les escombraries amb els nous materials del servei de recollida selectiva porta a porta.

Després de les primeres setmanes de funcionament dels canvis en el sistema Porta a Porta, l’Ajuntament de Torrelles valora positivament les millores introduïdes així com la resposta de la ciutadania, qui s’ha adaptat ràpidament a les novetats i ha participat activament en els canvis. No obstant això, el consistori vol recordar que cal respectar les noves indicacions del sistema Porta a Porta i treure la brossa utilitzant únicament els dos nous cubells i no amb bosses d’escombraries, ja que aquestes no seran recollides per l’empresa de neteja.

També es recorda que el nou Punt d’emergència, situat al costat del nou local de la Policia al carrer Dolça de Provença, entrarà en funcionament durant les primeres setmanes del mes de juliol i només es podrà accedir a ell amb la targeta identificativa.   Així doncs, el passat dimarts 26 de juny, Torrelles va posar en marxa les novetats del sistema Porta a Porta i des d’aquell dia, els veïns i les veïnes han de treure les escombraries amb dos nous cubells, que prèviament van haver de recollir als punts habilitats per fer-ho. 

A més, des del consistori es facilitarà una nova alternativa per aconseguir els cubells i la targeta identificativa per poder entrar al Punt d’emergència i a la Deixalleria. Durant els pròxims 15 dies, dos educadors ambientals visitaran cada llar del municipi que no ha pogut aconseguir els nous materials, per informar de les novetats del sistema Porta a Porta i alhora entregar els dos nous cubells. Si els veïns o les veïnes no hi són a casa en aquell moment, se’ls hi deixarà una nota explicant com poden recollir els nous materials ells mateixos apropant-se a l’Ajuntament.Recorda que aquesta setmana, dos educadors visitaran les llars que no han aconseguit els nous cubells. A més i de manera puntual, es recollirà la brossa encara que es tregui sense cubell.


 

Categories: 

Relacionats

Article

Lleida ha iniciat la recollida selectiva de residus porta a porta a una part dels barris de Pardinyes i Balàfia i ha posat a disposició de la ciutadania una app del porta a porta.

Notícia

El proper 25 de maig començarà a funcionar el nou model de recollida de residus a Calaf. Un cop realitzats tots els passos previs per part de l'Ajuntament, es farà efectiva la implantació del sistema porta a porta. Prèviament, durant el mes de maig, s'intensificaran les accions de comunicació per tal de fer arribar a tota la població la informació i el material necessari per realitzar la correcta gestió dels residus.

Notícia

La campanya informativa sobre la implantació del nou model de recollida de residus domiciliaris ha començat sota el lema "A Sant Just, canviem el xip!". La campanya continuarà properament amb accions informatives per donar a conèixer el nou sistema

Butlletí