Els usuaris de la T-12 ja han fet més d'1,6 milions de viatges

Barcelona, Hospitalet de Llobregat i Badalona són els municipis amb més sol·licituds
Font: EMT
29/12/2009

Un total de 35.454 famílies, amb domicili en algun dels 18 municipis integrats en l'Entitat Metropolitana del Transport, han sol·licitat l'obtenció de la targeta infantil T-12, en el 2009, segons les dades actualitzades a 22 de desembre. Barcelona, Hospitalet de Llobregat i Badalona són els municipis amb més sol·licituds.

Segons Antoni Poveda, president de l'EMT, "aquesta xifra ha superat les previsions, ja que en un principi s'esperaven uns 25.000 usuaris d'aquest nou títol social, i per tant, aquesta bona acollida entre les famílies converteix la iniciativa de crear la T-12 en un èxit".

La T-12 permet als nens, de entre 4 i 12 anys, viatjar gratis en transport públic dins la zona tarifària a la que pertany la seva residència, encara que és obligatori passar la targeta per les màquines validadores dels títols de viatge, presents a tots els transports públics.

En aquest sentit, entre el 15 de setembre de 2009 i el 30 de novembre, els usuaris de la T-12 han fet un total  d'1.657.294 viatges en els diferents transports públics que operen a l'àmbit territorial de l'EMT.

Relacionats

Article

Prop de 500 alumnes han pres part en 11 projectes participatius

Article

Durant la setmana del 17 al 21 de juny s'ha celebrat arreu d'Europa la Setmana Europea de l'Energia Sostenible EUSEW.

Article

Afavorir la presència de la flora i fauna que ens envolta a través d’actuacions de seguiment i difusió. Aquest és un dels objectius principals de Pla de Millora de la Biodiversitat dels parcs i platges metropolitans que l’AMB està elaborant.

Butlletí