Els usuaris de la T-12 ja han fet més d'1,6 milions de viatges

Barcelona, Hospitalet de Llobregat i Badalona són els municipis amb més sol·licituds
Font: EMT
29/12/2009

Un total de 35.454 famílies, amb domicili en algun dels 18 municipis integrats en l'Entitat Metropolitana del Transport, han sol·licitat l'obtenció de la targeta infantil T-12, en el 2009, segons les dades actualitzades a 22 de desembre. Barcelona, Hospitalet de Llobregat i Badalona són els municipis amb més sol·licituds.

Segons Antoni Poveda, president de l'EMT, "aquesta xifra ha superat les previsions, ja que en un principi s'esperaven uns 25.000 usuaris d'aquest nou títol social, i per tant, aquesta bona acollida entre les famílies converteix la iniciativa de crear la T-12 en un èxit".

La T-12 permet als nens, de entre 4 i 12 anys, viatjar gratis en transport públic dins la zona tarifària a la que pertany la seva residència, encara que és obligatori passar la targeta per les màquines validadores dels títols de viatge, presents a tots els transports públics.

En aquest sentit, entre el 15 de setembre de 2009 i el 30 de novembre, els usuaris de la T-12 han fet un total  d'1.657.294 viatges en els diferents transports públics que operen a l'àmbit territorial de l'EMT.

Relacionats

Notícia
L'Associació per a la Promoció del Transport Públic aplaudeix les noves tarifes

L’Autoritat del Transport Metropolità, formada per l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, ha acordat abaixar els preus dels bitllets d’ús freqüent a partir del gener per potenciar l’ús intensiu del transport públic i fer que desplaçar-se diàriament en metro, autobús, tren i tramvia surti més bé de preu.
Article

Els resultats de recollida selectiva de residus a l'àrea metropolitana de Barcelona estan mostrant, durant el 2019, una millora en les xifres, després que l'any 2018 es revertís un estancament de gairebé una dècada. L'augment de la recollida selectiva de la fracció orgànica i del paper i cartró és clau en aquesta tendència.

Notícia

Pallejà disposa d’un nou carril bici que connecta el nucli amb el polígon industrial i l’estació de Ferrocarrils de Quatre Camins. La seva construcció ha estat possible gràcies al suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i forma part del Programa Metropolità de desenvolupament de la Bicivia, un projecte que vol comunicar i connectar els diferents municipis a través d’aquesta infraestructura.

Butlletí