Els Premis Rezero reconeixen la tasca de "Viladecans Repara"

23/11/2022 - 12:00

L'Ajuntament de Viladecans va guanyar el Premi 2022 per la iniciativa “Viladecans Repara”, que impulsa la reparació i donar vida a objectes sota el mantra de "Reutilitza, repara, regaudeix".

El passat dijous 10 de novembre es va celebrar a Barcelona la quarta edició dels Premis Rezero Catalunya, uns guardons que reconeixen les iniciatives de prevenció de residus i consum responsable que duen a terme ajuntaments, empreses, comerços o entitats catalanes compromeses amb la sostenibilitat. L'acte, que s'enmarca dins la Festa Rezero, va comptar amb una assistència d'unes 120 persones, entre les quals destaquen el Director de l'Agència de Residus i el Patronat de Rezero.

En aquests últims anys, Viladecans ha impulsat un seguit d'iniciatives sostenibles per tal de frenar l'impacte mediambiental, i enguany aquesta feina s'ha vist recompensada i un dels guardons va aterrar a la nostra ciutat. L'Ajuntament de Viladecans va guanyar el Premi 2022 per la iniciativa “Viladecans Repara”, que impulsa la reparació i donar vida a objectes sota el mantra de "Reutilitza, repara, regaudeix". El premi, que el va entregar l'Eduard Garcia, alcalde de Torrelles de Llobregat, el va recollir l'Encarni Garcia, Tinenta d’alcalde de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat en l’Ajuntament de Viladecans.

Viladecans Repara és un projecte que neix amb l’objectiu que la Deixalleria Municipal esdevingui un centre polivalent i multifuncional, un equipament ambiental de la ciutat, on els residus es poden reparar, reutilitzar i regaudir. En aquest espai, els veïns i veïnes adopten un paper actiu en la prevenció de residus. 


 

Categories: 

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Viladecans ha implantat una nova iniciativa en defensa de la sostenibilitat i la reducció de generació de residus, amb l’objectiu d’aconseguir la neutralitat climàtica i la transició cap a un model de ciutat sostenible. 

Notícia

En el marc del projecte Ecoindústria s’ha posat en marxa una important actuació per realitzar una diagnosi exhaustiva en els polígons industrials dels ajuntaments del Delta del Llobregat en relació a l’economia circular.

Butlletí