El personal de la Diputació de Barcelona torna a "Agafar la bici"

Font: Diputació de Barcelona

16/09/2019 - 12:48

Des de la Taula de Mobilitat de la Diputació de Barcelona s'ha convocat als treballadors i treballadores a participar en la 3a edició de l'activitat Agafa la bici, prevista per al dijous 19 de setembre, l'objectiu de la qual és promoure l'ús de la bicicleta en els desplaçaments a la feina. 

Des de la Taula de Mobilitat de la Diputació de Barcelona s'ha convocat als treballadors i treballadores a participar en la 3a edició de l'activitat Agafa la bici, prevista per al dijous 19 de setembre, l'objectiu de la qual és promoure l'ús de la bicicleta en els desplaçaments a la feina. L'activitat, que és ja una cita anual, convida a utilitzar aquest mitjà de transport sostenible en els desplaçaments laborals com a alternativa al vehicle privat o corporatiu.

A l'edició de l'any 2018 hi van participar gairebé un centenar de persones, i en l'edició d'enguany ja hi ha inscrites 120 persones. Aquesta tercera edició inclou algunes novetats que, en bona part, són suggeriments dels participants de l’edició anterior. Al costat dels recintes de Can Serra, Mundet, Escola Industrial i Maternitat es muntarà una carpa on s'oferirà un refrigeri als participants, un taller gratuït de manteniment de bicicletes i un aparcament vigilat durant la jornada laboral.

Per altra banda, per tal de fomentar l’ús de la bicicleta entre el personal, la Diputació de Barcelona ha instal.lat nous elements aparcabicicletes als seus recintes:

-          3 nous elements al Recinte Torribera 6 places de bici.

-          4 nous elements a l’entrada de l’Ed.4 del Recinte Escola Industrial 8 places de bici.

-          4 nous elements a l’entrada de l’Ed.26 del Recinte Escola Industrial 8 places de bici.

Finalment, està prevista la posada en funcionament del primer vestidor laboral per a empleats i empleades que venen en bici al recinte d’Urgell, el dia 19 de setembre.

Tot plegat s'emmarca en el Pla de Desplaçament d'Empresa que ja va aorovar el ple de la pròpia Diputació de Barcelona el passat mes d'abril.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Amb el programa “Protegim les escoles”, durant aquest 2020 s’intervindrà en 22 escoles i centres educatius de la ciutat de Barcelona per millorar-ne els entorns i garantir que siguin segurs.

Notícia

Sota el lema "Obrim carrers" cada primer cap de setmana de mes, diversos carrers principals de la ciutat es tallaran al trànsit i es transformaran en vies pacificades on el veïnat podrà passejar, jugar i fer vida de comunitat.

Notícia
El servei de Bicing arriba per primera vegada a 11 barris perifèrics

En total s’hi instal·laran 22 estacions. Aquesta ampliació territorial forma part de la segona fase de desplegament del nou Bicing, que també incorpora a la xarxa actual 75 noves estacions en zones amb més demanda. Per tant, el Bicing disposarà de 97 noves estacions per millorar el servei i oferir més cobertura.

Butlletí