El personal de la Diputació de Barcelona torna a "Agafar la bici"

Font: Diputació de Barcelona

16/09/2019 - 12:48

Des de la Taula de Mobilitat de la Diputació de Barcelona s'ha convocat als treballadors i treballadores a participar en la 3a edició de l'activitat Agafa la bici, prevista per al dijous 19 de setembre, l'objectiu de la qual és promoure l'ús de la bicicleta en els desplaçaments a la feina. 

Des de la Taula de Mobilitat de la Diputació de Barcelona s'ha convocat als treballadors i treballadores a participar en la 3a edició de l'activitat Agafa la bici, prevista per al dijous 19 de setembre, l'objectiu de la qual és promoure l'ús de la bicicleta en els desplaçaments a la feina. L'activitat, que és ja una cita anual, convida a utilitzar aquest mitjà de transport sostenible en els desplaçaments laborals com a alternativa al vehicle privat o corporatiu.

A l'edició de l'any 2018 hi van participar gairebé un centenar de persones, i en l'edició d'enguany ja hi ha inscrites 120 persones. Aquesta tercera edició inclou algunes novetats que, en bona part, són suggeriments dels participants de l’edició anterior. Al costat dels recintes de Can Serra, Mundet, Escola Industrial i Maternitat es muntarà una carpa on s'oferirà un refrigeri als participants, un taller gratuït de manteniment de bicicletes i un aparcament vigilat durant la jornada laboral.

Per altra banda, per tal de fomentar l’ús de la bicicleta entre el personal, la Diputació de Barcelona ha instal.lat nous elements aparcabicicletes als seus recintes:

-          3 nous elements al Recinte Torribera 6 places de bici.

-          4 nous elements a l’entrada de l’Ed.4 del Recinte Escola Industrial 8 places de bici.

-          4 nous elements a l’entrada de l’Ed.26 del Recinte Escola Industrial 8 places de bici.

Finalment, està prevista la posada en funcionament del primer vestidor laboral per a empleats i empleades que venen en bici al recinte d’Urgell, el dia 19 de setembre.

Tot plegat s'emmarca en el Pla de Desplaçament d'Empresa que ja va aorovar el ple de la pròpia Diputació de Barcelona el passat mes d'abril.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El 22 de setembre és el Dia Internacional sense Cotxes, i Barcelona ho celebrarà a la via Laietana amb la proposta "La Mercè respira". Durant tot el dia, d'11.00 a 20.00 hores, la via Laietana estarà tallada al trànsit i s'omplirà de vida, amb activitats per a tots els públics, un ‘speaker's corner’ i molts reptes i sorpreses per mostrar com és una ciutat de vianants. Una altra de les accions destacades de la Setmana Europea de la Mobilitat és el Park(ing) Day, que se celebra el dia 20 de setembre, a més d’un centenar d’aparcaments per substituir els cotxes per usos ben diversos.

Acte
29/10/2019 - 19:00
Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya . c/ Dels Vergós, 16 – Barcelona
Notícia

Santa Coloma de Cervelló s'afegeix a la iniciativa impulsada per l'Hospitalet, Sant Boi, Esplugues, Sant Just, Cornellà, Sant Joan Despí i Sant Vicenç dels Horts. Ciclistes a partir dels 8 anys podran participar en aquest passeig en bici que se celebrarà el 29 de setembre durant la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible

Butlletí